Vålerenga-Strømsgodset 1-1

Vi hadde stjælt både daglig leder og trener fra Godset, og på Ullevål lørdag skulle vi stjæle alle poenga fra dem også, men det får man ikke til når man bare leverer en god omgang. Tippeligaens 23. runde – Ullevål Stadion lørdag 10. september 2016, Kl. 15:30 Solgte billetter: 8422 Mål: minutter:     0-1         Eirik Ulland … Fortsett å lese «Vålerenga-Strømsgodset 1-1»

Vi hadde stjælt både daglig leder og trener fra Godset, og på Ullevål lørdag skulle vi stjæle alle poenga fra dem også, men det får man ikke til når man bare leverer en god omgang.

Tippeligaens 23. runde – Ullevål Stadion lørdag 10. september 2016, Kl. 15:30

Solgte billetter: 8422

1. minutter:     0-1         Eirik Ulland Andersen
  2. minutter:     1-1          Simen Kristiansen Juklerød

Lagoppstillinger:

VIF: Robert Marcus Sandberg – Robert Lundstrøm(Stengel 70. minutter), Jonatan Tollås Nation, Simon Andreas Larsen, Markus Lund Nakkim, Simon Andreas Larsen – Magnus Lekven(Berge 45. minutter), Christian Grindheim, Ghayas Zahid – Simen Kristiansen Juklerød, Henrik Kjelsrud Johansen(Lindkvist 67. minutter), Mohammed Abdellaoue

Strømsgodset: Espen Bugge Pettersen – Mounir Hamoud, Kim Andre Madsen, Jacob Glesnes, Lars Christopher Vilsvik – Jonatan Parr, Martin Rønning Ovenstad, Kristoffer Tokstad, Mohammed Abu – Francisco Santos Da Silva Junior, Eirik Ulland Andersen

Dommere: Svein Oddvar Moen, Kim Thomas Haglund, Frank Andås, Sigurd Smehus Kringstad

Kampen:

Vålerenga starter i en formasjon som ligner på 4-4-2, med Moa vandrende rundt Kjelsrud Johansen. Prøver vi noe nytt i dag? Kan forresten også melde om det dårligste oppmøtet på tribunen fra Drammen på mange sesonger.

Første omgang:

Etter 11 minutter drar vi opp dagens første gode angrep. Zahid drar seg inn dra sin venstrekant, som han har gjort så mange ganger før, og klinker ballen mot lengste hjørne. Den sniker seg utafor stolpen til Bugge Pettersen.

Godsets første sjanse kommer etter 13 minutter, når vi kåler det til for oss sjøl i forsvar og Parr får 2 sjanser til å skyte.

Og etter det skjedde ikke stort i første omgang. Godsetspellerne datt lett i hver duell. Det var vel det.

Andre omgang:

Omgangen starter med et Engabytte. Sander Berge inn for Magnus Lekven. Og så får plutselig Godset et par gigantiske sjanser med avslutninger fra kort hold, hvor en strålende Sandberg holder oss inne i kampen. Og mens jeg skriver detta i det 51. minutt så kommer et løp i bakrom fra Ulland Andersen, vi vinker på offside istedenfor å følge mann, og han avslutter rolig mellom beina på Sandberg. 0-1.

Vi får umiddelbart en stor sjanse til å utligne. Et innlegg fra vår venstreside blokkeres, ballen kommer nesten ned med snø på, og der gir Kjelsrud Johansen alt i hodeduellen men header rett på en Godsetforsvarer.

Godset får så en helt eventyrlig sjanse, hvor ballen sklir av foten i avslutningsøyeblikket på blank kasse, og rett etter det skinner heldigvis diamanten vår igjen:

Ghayas Zahid finter og rykker seg fri på sin venstrekant, og egentlig ut av ingenting er han fri på dødlinja inne i 16-meteren. Han legger lekkert 45 grader ut og Juklerød klinken ballen inn. 1-1! Vel fortjent at navnet til Zahid ljomer fra Bredden. Det er klasse!

Etter dette åpna kampen seg opp, og det bølger godt fra side til side, kanskje med et lite overtak til Enga. Etter 70. minutter skader Lundstrøm seg når han takler en Godsetspiller og vrir seg i smerte. Vår eminente høyreback forsvinner ut på båre, og vi krysser fingra for at det ser mer alvorlig ut enn det er. Resten av kampen ebber litt ut i ingenting. Ingen vanvittig store sjanser til noen av laga.

Alt i alt må vi vel si at det er litt skuffende resultatmessig. Dette er den dårligste versjonen av Godset vi har møtt på 5-6 år, og med den formen vi var i før landslagspausen så burde vi ha tatt dette her. Litt stang ut i dag, og kanskje vi ikke skulle gått ut i 4-4-2? Tja, hva veit vel jeg! Det var definitivt en kamp med en ræva og en bra omgang fra begge lag. Vi retter det opp i neste kamp! Vi er fortsatt ubeseira de siste 8 matcha. Fredag blir det 9! Da er det Haugesund som kommer til å få fik…Det gledes!