Trått og tungt i saftbygdi

Råtne epleskrotter med ti mann i forsvar på heimebane fikk fortjent bank av et krigende Vålerenga Sogndal – Vålerenga 1-2 (0-0) Tippeligaen runde 27 – Fosshaugane Campus 20.10.2013 – 4.084 solgte plasser Det var en skikkelig trå og tung førsteomgang, med ekstremt få sjanser. Men gutta gikk iallefall i krigen. I andre omgang løsnet det … Fortsett å lese «Trått og tungt i saftbygdi»

Råtne epleskrotter med ti mann i forsvar på heimebane fikk fortjent bank av et krigende Vålerenga

Sogndal – Vålerenga 1-2 (0-0)
Tippeligaen runde 27 – Fosshaugane Campus 20.10.2013 – 4.084 solgte plasser

Det var en skikkelig trå og tung førsteomgang, med ekstremt få sjanser. Men gutta gikk iallefall i krigen. I andre omgang løsnet det mer og selv om Sogndal hadde sine sjanser var vi hakket bedre. Bojan er i god form for tiden, og utligningsmålet var det klasse på. Og så var Kastratis forarbeid til Grindheims seiersmål nesten verdt tittelen banens beste, men man deler jo ikke ut slikt på enkeltprestasjoner. Grindheim var god, bortimot best. Men Bojan får den, med minste mulige margin. Fordi det var han som låste opp Sogndals 5-backsrekke.