Frigg – Vålerenga 1-6 (1-4)

Vi overbeviste ikke med champagnefotball og vi lot oss i store deler av kampen lokke til å spille i Friggs tempo. Vi er bedre enn Frigg i alt, men har flere gir å gå på. Alt som betyr noe er at gutta ville vinne, gjorde det de måtte gjøre for å vinne og ble belønnet … Fortsett å lese «Frigg – Vålerenga 1-6 (1-4)»

Vi overbeviste ikke med champagnefotball og vi lot oss i store deler av kampen lokke til å spille i Friggs tempo. Vi er bedre enn Frigg i alt, men har flere gir å gå på. Alt som betyr noe er at gutta ville vinne, gjorde det de måtte gjøre for å vinne og ble belønnet med seier. Vi krever faktisk ikke mer enn det!

Første omgang
Kampen er knapt i gang da Frigg poler en ball i retning av Vålerengas mål, den ene spissen studder, den andre går i løp bak duellen og smekker ballen i mål. Vanskeligere er ikke fotball og Frigg ledet 1-0 mens fortsatt hadde tørt undertøy. De fremmøtte ble både gjennomvåte og kalde. Da varmer det godt når Bojan legger ballen til rette på 21 meter nesten ved hjørnet av 16-meteren. Bojan tar fart, snitter muren og ballen suser inn i murhjørnet bak Friggs langt fra imponerende keeper. Minutter senere viser Fellah at han er tilbake, med en psykt følsom touch trer han Mos aleine med keeper og alle som husker hva Mos gjorde, ihvertfall for Tromsø, vet at det er mål. Vi leder 2-1. Deretter skårer Berre et typisk berremål.  Han må ha magnet i støvla. Som vanlig med returer inne i femmeteren så datt denne også ned i beina på Berre og da blir den på kjent berremaner lefset i mål. Druser den mannen aldri?

Rett før pause blir Mos igjen spilt igjennom aleine med keeperen til Frigg og igjen var resultatet gitt. Kampen er mer enn avgjort med 4-1 til pause.

Andre omgang
Rekdal gjør noen bytter i andre omgang, inn kommer Marcel, Hæstad og Akinsola Akinyemi. Vi fortsetter å rusle over Frigg og etterhvert får vi en corner som Bojan plasserer på hodet til Simon Larsen. Larsen angriper ballen som om den skulle ha ligget med kona hans og den nærmest spruter ild da den forlater hodet hans. Ballen fyker i mål bak en keeper som fikk det meste til å se utagbart ut.

Etter å ha skutt fra nær sagt alle tenkelige og utenkelige posisjoner skulle Fellah få det målet han nesten demonstrativt sulta etter. Etter litt dribling ved hjørnet av femmeteren bare løfter han ballen i motsatt hjørne, utagbart for unge Bratseth i Friggs mål.

Spillernes innsats
Lars og forsvaret har ikke mye å gjøre hjemover i banen. Både Gonzales og Lecjaks er flinke til å involvere seg fremover i banen og begge viser at de vil bli viktige på våre dødballer fremover. Diego Calvo er involvert i mye og hadde fortjent uttelling i målprotokollen, Den som glitrer mest er Mohammed Fellah, selv om motstanderen suger hæsjestaur så viser Fellah teknikk, overblikk og en følsom pasningsfot. Fellah går rett inn på laget mot Start på fredag, lett! Ellers konstaterer vi at Bojan og Mos er tilbake der vi forventer de skal være.

Egentlig ikke så mye mer å si, vi er videre i cupen og bygger på oss litt selvtillit etter 90 minutter med avslutningstrening mot en anonym oslonabo fra breddedypet i norsk fotball.

En kommentar til «Frigg – Vålerenga 1-6 (1-4)»