Aalesund FK – Vålerenga 0-0

Denne kampen burde Vålerenga ha vunnet etter spill og sjanser, men bortsett fra at Moa ikke fikk straffe, ble regelboka fulgt: Ingen vinner uten å skåre mål. Aalesund FK – Vålerenga 0-0 21.09.2008 – Color Line Stadion Tippeligaen 21. runde 10637 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins, Jarl André Storbæk, André Muri, Kjetil Wæhler, Allan Jepsen, Freddy … Fortsett å lese «Aalesund FK – Vålerenga 0-0»

Denne kampen burde Vålerenga ha vunnet etter spill og sjanser, men bortsett fra at Moa ikke fikk straffe, ble regelboka fulgt: Ingen vinner uten å skåre mål.

21.09.2008 – Color Line Stadion
Tippeligaen 21. runde
10637 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins, Jarl André Storbæk, André Muri, Kjetil Wæhler, Allan Jepsen, Freddy dos Santos ( Bojan Zajic inn 72), Martin Andresen, Kristofer Hæstad, Lars Iver Strand, Bengt Sæternes, Luton Shelton ( Mohammed Abdellaoue inn 60)

Aalesund FK: Nenad Novakovic – Daniel Arnefjord, Jonatan Tollås, Haraldur Gudmundsson, Jonathan Parr – Alexander Mathisen ( Tor Hogne Aarøy inn 55), Johan Arneng, Amund Skiri, Peter Kopteff – Peter Orry Larsen (Trond Fredriksen inn 87), Khari Stephenson ( Diego Silva inn 80)

Hoveddommer: Tom Harald Hagen, Grue

Vi hadde fortjent å vinne
Moa følte det var straffe.

Freddyboy fikk kampens eneste gule kort, forøvrig skrev Dagboka dette etter kampen:

Vålerenga karret til seg ett poeng på bortebane mot Ålesund. En prestasjon bra nok til å holde nedrykk på en slags avstand, men langt fra bra nok til å tilføre laget entusiasme og oss livsglede.

– Vi var det beste laget og skapte nok til å vinne. Dette var en bra bortekamp av oss, sier Tor Ole Skullerud i dagens Aftenposten.

Forsåvidt riktig det der, men ærlig talt.

Vi begynte å skjønne tegninga når Luton Shelton ikke greide å sette stikkpasningen fra Martin i første omgang, blildet ble klarere når Martins dytt fra 4 meter ble reddet på mirakuløst sett. Etter 60 minutter var konklusjonen støpt i betong: Vålerenga kommer ikke til å score i denne kampen. Dessuten spiller laget dørgende kjedelig fotball, og det blir bare verre og verre for hver uke som går. Vi forlanger ikke topp 3 og Champions League hele tiden, men gi oss i hvert fall noe – et dribleraid, et angrep, en kjapp og spydig kommentar, en heroisk opphenting, ja endog et heroisk tap – som vi kan glede oss over.