Vålerenga – Stabæk 2-1

Regnvær og elendig oppmøte til tross. Vålerenga spilte endelig en hjemmekamp verdig navnet og sendte serieleder Stabæk hjem som slakt. Vålerenga – Stabæk 2-1(2-1) 6.07.2008 – Ullevaal Stadion Tippeligaen 12. runde 8709 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins, Jarl André Storbæk , André Muri , Kjetil Wæhler, Allan Jepsen , Mohamed Abdellaoue (Morten Berre inn 86), Kristofer … Fortsett å lese «Vålerenga – Stabæk 2-1»

Regnvær og elendig oppmøte til tross. Vålerenga spilte endelig en hjemmekamp verdig navnet og sendte serieleder Stabæk hjem som slakt.

Vålerenga – Stabæk 2-1(2-1)
6.07.2008 – Ullevaal Stadion
Tippeligaen 12. runde
8709 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins, Jarl André Storbæk , André Muri , Kjetil Wæhler, Allan Jepsen , Mohamed Abdellaoue (Morten Berre inn 86), Kristofer Hæstad, Martin Andresen, Bojan Zajic (Freddy dos Santos inn 70), Bengt Sæternes , Daniel Fredheim Holm (Lars Iver Strand inn 71)

Stabæk: Knudsen – Høiland, Skjønsberg, Segerström, Holmvik – Andersson, Keller, Hauger (Annan inn 34), Alanzinho – Gunnarsson, Nannskog

1-0 Zajic 7
1-1 Alanzinho 38
2-1 Fredheim Holm 45

Gule kort: Andresen 37, Annan 37
Rødt kort: Annan 75 (det andre gule)

Hoveddommer: Tom Henning Øvrebø

I andre kamp på rad så scorer Vålerenga tidlig, og det på fornøyelig vis der Bojan tråkler seg gjennom de to tre siste forsvarerne med et par tre skuddfinter som en nydelig avslutning etter et pent angrep. Og denne gangen faller ikke Vålerenga sammen da motstanderene utligner slik de gjorde mot Fredrikstad. Selv ikke etter at Bengt Sæternes nok en gang har truffet innersiden av stolpen og ut etter en corner som rettferdigheten angrer på ikke ga 2-0. I stedet så scorer Vålerenga ved Daniel Fredheim Holm i perfekt psykologisk riktige øyeblikk, kun sekunder før pause.

I begynnelsen andre omgang var vi nervøse – det holder aldri med ett måls ledelse var omkvedet på tribunen. Men etterhvert som minuttene gikk så ble det klart at Vålerenga var fullt ut i stand til å demme opp for Stabæks angrep. Og når Anthony Annan blir utvist med kvarteret igjen å spille kunne seiersnervene få fritt utløp.