Vålerenga – Lillestrøm 1-3

FAAN! Vålerenga – Lillestrøm 1-3 (1-1) Tippeligaens 23.runde, 7.oktober 2007, Ullevaal Stadion, 16.547 tilskuere KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her KAMPINNTRYKK: Det var duket for storkamp på Ullevaal i går, med potensielt mange tilskuere og stor stemning. Drøyt 16.000 tok seg tid til å se Lillestrøm kjempe i hjel Vålerenga. Først og fremst er jeg … Fortsett å lese «Vålerenga – Lillestrøm 1-3»

FAAN!

Vålerenga – Lillestrøm 1-3 (1-1)
Tippeligaens 23.runde, 7.oktober 2007, Ullevaal Stadion, 16.547 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

Det var duket for storkamp på Ullevaal i går, med potensielt mange tilskuere og stor stemning. Drøyt 16.000 tok seg tid til å se Lillestrøm kjempe i hjel Vålerenga.

Først og fremst er jeg skuffet over alle dere som ikke møtte opp. 16.000 er latterlig antall for en sånn kamp. Så er jeg jævli skuffa over tapet, men jeg kan dessverre ikke si annet enn at det var fortjent.

Vålerenga gikk ut i et forrykende tempo, og som i de siste kampene, klarte vi å score tidlig. Dette er jo litt uvandt i Vålerengasammenheng, men det er noe jeg fint kan bli vandt til. Thorvaldsson sniker inn 1-0 etter drøye 9 minutters spill. Vakkert og befriende leder vi nok en gang tidlig i 1. omgang.

Det var et enormt Vålerengapress i 20 minutter. Vår andre nyervervelse, Bojan Zajic var enestående på kanten. Grindheim var tilbake i godt gammelt, fandenivoldsk slag og alle gutta gav alt… i 20 minutter.

Det later til at dette er den nye taktikken: Gi alt så lenge dere orker, få et mål eller to, så kan vi hvile resten.

Nå er jo denne taktikken avslørt, og vi ble straffet på det verste av bøffla. De hadde ikke nubbsjans de første 20 minuttene, men så ble vi så slitne at vi ikke klarte å demme opp.

Occean fikk stå relativt aleine og stange inn utlikningen etter drøyt 20 minutter. Og det etter å ha tapt alle hodedueller på den andre siden av 20 minutters merket.

Vålerengas tapre prøvde å holde intensiteten oppe, men klarte det ikke. Lillestrøm visste å porsjonere kreftene så de holdt i 90 minutter. Og det gav en komfortabel 3-1 seier over Vålerenga.

O Store Bojan, som har vært knallgod siden han kom, var en skygge av seg selv i 70 minutter, Grindheim ble løpende i mellom Lillestrømspillerne som rett og slett hadde ork og konsentrasjon nok til å senke det som var igjen av et utslitt Vålerengalag.

Resten av gjengen prøvde, men alle kom til kort dessverre. Ingen av dere var værre en den andre, men jeg trekker frem Bojan og Grindheim som eksempler.

Men vi er ikke i nedrykksstriden, det er jeg fornøyd med.