Vålerenga – Odd Grenland 1-1

Det var varmt, veldig varmt. Og jeg skjønner at spillerne sleit utpå der, men det var som kjent: Likt for begge lag. Vålerenga – Odd Grenland 1-1 (1-0) Tippeligaens 9.runde, 10.juni 2007 på Ullevaal Stadion, 10.367 tilskuere KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her KAMPINNTRYKK: Det var varmt, veldig varmt. Og jeg skjønner at spillerne sleit … Fortsett å lese «Vålerenga – Odd Grenland 1-1»

Det var varmt, veldig varmt. Og jeg skjønner at spillerne sleit utpå der, men det var som kjent: Likt for begge lag.

Vålerenga – Odd Grenland 1-1 (1-0)
Tippeligaens 9.runde, 10.juni 2007 på Ullevaal Stadion, 10.367 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

Vi startet brukbart, med godt press og greit tempo. Berre burde vel strengt tatt satt ballen i mål etter noen få minutters spill, men dessverre går ballen langt over. Berre får servert ballen på 5 meter’n, og det er nesten større prestasjon å skyte så høyt over enn om den hadde gått inn.

Odd yppet seg litt, men forsvarsrekka vår var bunnsolid (enn så lenge). Det var som kjent varmt, og det preget kampen ganske tidlig. Begge lag så ut til å posjonere kreftene en lang periode, og det skjedde ikke stort. Dommeren beordret en vannpause etter en halvtimes spill, og det var kanskje greit. For 9 minutter senere legger Daniel inn et perfekt innlegg til Rune, som rager desidert høyest og skaller kula inn. Det var digg, og følelsen av seier kom krypende. La meg bare holde litt på den følelsen..

2. omgang starter usedvanlig bra. Vi får tildelt en noe tvilsom straffe, og det er vel duket for 2-0. Men neida.. Grindheim BOMMER for andre gang av to mulige. Jævli god prestasjon. Faan i helvete.

Men det skulle vel ikke bli avgjørende???

Jo visst faan skulle det bli avgjørende. For etter enmeget begredelig 2. omgang, så får Odd utvist Espen Ruud etter at han får sitt andre gule kort, og da skulle man jo tro at vi klarte å ri av stormen?

Men neida.. 4 minutter på overtid, så komme Odds unge komet som har scoret 3 mål for Odd denne våren, og banker inn et praktfult mål. Og her er det bare å gratulere et ellers godt midtstopperpar. Det var en skikkelig god gammeldags grisetappe, og dermed fikk vi kun ett poeng. Det var akkurat det vi trengte nå.

Nå er det LSK til helga, og det er vel bare å stålsette seg. HUSK! Vi trenger så god målforskjell som mulig, det kan bli avgjørende i bunnstriden når sesongen nærmer seg slutten, så prøv å begrense tapet til helga da..