Vålerenga – Sandefjord 4 – 2

Vålerenga vant 4-2 over Sandefjord i Valhall. Mål Vålerenga: Grindheim (22), Lange (29), Roberts(44), Berre 46. Mål Sandefjord: Knarvik(72) og Arkivou (82) Nedenfor følger en kort oppdatering fra Vålerengas velfortjente seier over Sandefjord i Valhall i dag. Vålerenga var best helt frem til Sandefjord fikk sin redusering på straffe og kampen fallt i kvalitet. Trolig … Fortsett å lese «Vålerenga – Sandefjord 4 – 2»

Vålerenga vant 4-2 over Sandefjord i Valhall.

Mål Vålerenga: Grindheim (22), Lange (29), Roberts(44), Berre 46.
Mål Sandefjord: Knarvik(72) og Arkivou (82)

Nedenfor følger en kort oppdatering fra Vålerengas velfortjente seier over Sandefjord i Valhall i dag. Vålerenga var best helt frem til Sandefjord fikk sin redusering på straffe og kampen fallt i kvalitet. Trolig skyldtes kvalitetssenkningen at kampen var avgjort, samtidig som Vålerenga foretok mange bytter. Kampen ble en en grei gjennomkjøring mot det som forventes å være et av de midlere/dårligere lagene i Tippeligaen 2007.

Veldig viktig for oss er at Lange virker å være på vei. Kanskje har vi fått en ny toppspiss i dette overgangsvinduet, før vi har kjøpt noen. Ellers viktig at de unge fortsetter å vokse seg inn i laget, noe Fellah sin kamp i dag ga bud om. Grindheim veit vi kan styre alle kamper når han vil og er i form. VPN kommer tilbake med mer i helgedagboka. I mellomtiden kan du kose deg med referatet under, hvor vi beklager at minuttangivelsene kan være noe upresise. Selv om vi starter treningskampene mot forventet svak og kjedelig motstand (Sandefjord og Lyn) så er det uansett viktig å komme i gang.

90. minutter. Slutt.

Vålerenga holder fjerdedommeren i arbeid. Nå er det Grindheim og Førsund som blir tatt av banen. Inn kommer unggutta Harmeet Singh (1990) og Amin Nouri(1990)

ca 82. minutter. 4-2, Arkivou scorer for Sandefjord.

Vi bytter igjen, El-Gharbi kommer inn for Freddyboy. Ellers har Sandefjord hatt ballen mest etter straffen. Arnar Førsund har fått velfortjente hyllestrop fra tribunen og har klart seg bra, faktisk spesielt på høyrebacken han ble satt på når Jørgen Horn kom inn.

Speaker opplyser at det er imponerende 1103 tilskuere i Vallhall denne lørdags ettermiddagen.

ca 75. minutter. Vålerenga tar ut Lange og Roberts. Inn kommer Daniel Fredheim Holm og Jan Derek Sørensen.

ca 72 minutter. Sandefjord får straffe etter en «trøste»-felling av Arnar Førsund. Knarvik skårer. Nå kan det bli dramatiske og spennende sluttminutter i Vallhall.

Vålerenga foretar sine første bytter: Ut Storbæk og Fellah, inn Jørgen Horn og Steinar Stømnes.

I øyeblikket er det minst like stor klasseforskjell på banen som i målprotokollen. Enten er sandefjordspillerne passive, eller så er våre gutter sinnsykt gode, vi frykter at det desverre er Sandefjord som har resignert noe.

57. minutter. Rune Lange drar av en mann og kommer alene med keeper. Lange drar til, men keeper redder skuddet. Lange har vært en konstant trussel i dag.

Jan Derek begynte oppvarming i pausen, og skal trolig inn for Lange.

46. minutter. 4-0. Morten Berre. Berre scorer etter et soloraid som avsluttets med tunnel på keeper fra 11 meter.

Rapport etter 45 minutter
En førsteomgang hvor Vålerenga har vært effektive som leder 3-0 etter 7-8 kvalifiserte avslutninger på mål. Sandefjord har ikke vært helt tannløse de heller og har hatt tre avslutninger på Bolthof.

Av spillerne som har utmerka seg så var Muri høyt og lavt i innledningen av kampen, men har normalisert seg noe utover i omgangen. Fellah, Lange og en svært opplagt Grindheim er banens giganter første omgang sett under ett. Mens jeg henter kuleramme, foreslår jeg at du henter en kald Ringnes, her kan det bli mer moro utover i kampen.

44. minutter. 3-0. Glenn «dette er en ball» Roberts mottar et innlegg ca 9 meter fra mål. Han demper ballen med brystet og druser ballen i mål. En perle.

43. minutter. Rune Lange har en stor sjanse alene med Bugge Pettersen, Lange brenner desverre.

40. minutter Sandefjord kommer i en 2 mot 1 situasjon, men Bolthof viser klasse mens Sandefjord viser skuffelse…

Rapport etter 30. minutter

Det meldes at i tilegg til Lange som har vist seg svært positivt frem også hvis vi ser bort fra måla, har både Fellah og Muri utmerka seg den første halvtimen.

29. minutter. 2-0. Rune Lange styrer ett inlegg fra Morten Berre i mål.

25 minutter. Glenn Roberts får pannebrasken på et innlegg, men headingen stryker rett utenfor.

22 minutter. 1-0. Vålerenga får straffe etter at en for dagen rask og aggressiv Rune Lange blir fellt. Grindheim scorer.

Sandefjord har kampens størtse sjanse når en offsideplassert Magic Thorsen mottar ballen på ca 14 meter, Magic brenner til og Bolthof må gi retur som settes utenfor.

Vålerenga har begynt å bli farligere på corner.

Rapport etter 15 minutter

Hittil har Vålerenga hatt ballen mest og fremstår med kontroll, uten å skape annet enn et par dårlig slåtte cornere.

Så langt er kampen slik treningskamper i januar skal være, få taklinger i knehøyde og et tempo som ikke skremmer noen.