Moss – Vålerenga 1-3 (0-1)

Treningskamp – Melløs Stadion 25.02.2006 Et reservepreget Vålerenga-lag slo lørdag Moss 3-1 i en treningskamp på Melløs. Jørgen Horn, Glenn Roberts og Dan Fellus scoret Vålerengas mål. Dan Fellus scoret førsteomgangens eneste mål fire minutter før hvilen i en omgang hvor Moss skapte de fleste sjansene. Hjemmelaget utlignet tre minutter ut i andreomgangen, og burde … Fortsett å lese «Moss – Vålerenga 1-3 (0-1)»

Treningskamp – Melløs Stadion 25.02.2006
Et reservepreget Vålerenga-lag slo lørdag Moss 3-1 i en treningskamp på Melløs. Jørgen Horn, Glenn Roberts og Dan Fellus scoret Vålerengas mål.

Dan Fellus scoret førsteomgangens eneste mål fire minutter før hvilen i en omgang hvor Moss skapte de fleste sjansene. Hjemmelaget utlignet tre minutter ut i andreomgangen, og burde kanskje gått opp i ledelsen etter en knapp time da Bolthof tilsynelatende reddet et skudd som hadde passert målstreken.

I stedet var det vinterens storscorer Glenn Roberts som sendte Vålerenga i ledelsen etter en times spill. Dan Fellus fastsatte sluttresultatet til 3-1 fem minutter før slutt.

Rapportene sier at Moss var minst like gode som Vålerenga, og at seiersmarginen var noe flatterende.