Viborg -Vålerenga 0-8 (0-4)

Treningskamp – Bautas Cup – bronsefinale 22.01.2006 – Østfoldhallen -150 tilskuere Vålerenga slo Viborg hele 8-0 i søndagens bronsefinale i Bautas Cup i Fredrikstad. Og den som stjeler overskriftene er en 17 år gammel spiss ved navn Glenn Roberts. Selv om Viborg kom til Norge med tilnærmet fullt mannskap, virket de svært uinteresserte i kampen … Fortsett å lese «Viborg -Vålerenga 0-8 (0-4)»

Treningskamp – Bautas Cup – bronsefinale
22.01.2006 – Østfoldhallen -150 tilskuere

Vålerenga slo Viborg hele 8-0 i søndagens bronsefinale i Bautas Cup i Fredrikstad. Og den som stjeler overskriftene er en 17 år gammel spiss ved navn Glenn Roberts.

Selv om Viborg kom til Norge med tilnærmet fullt mannskap, virket de svært uinteresserte i kampen mot Vålerenga – det virket nesten som hele laget hadde vært på fylla kvelden før.

Glenn Roberts scoret Vålerengas første etter 11 minutter. Han gikk på et raid på venstresiden, og satte ballen i lengste hjørne. 2-0 ble scoret av Morten Berre på en nesten tilsvarende måte etter et kvarter. I mellomtiden hadde Viborg brent et straffespark langt utenfor. Ardian Gashi økte til 3-0 etter han fikk en tå på et Sørensen-innlegg. Så fikk danskene en mann utvist, noe som kan virke noe strengt. Viborg-spilleren dyttet en sittende Gashi, men spesielt hardt og stygt var det ikke. Roberts tråklet seg gjennom og scoret hans andre, Vålerengas fjerde mål, rett før pause.

Berre gikk ut i pausen, og ble erstattet av unggutten Mohammed Fellah som umiddelbart viste seg frem. Hans innlegg fant veien til Jalal El-Gharbi som satte inn 5-0 fire minutter ut i omgangen. Freddy dos Santos, som var midtstopper for anledningen, headet inn 6-0 og 7-0 før Jan-Derek Sørensen avsluttet scoringsballet med et skudd som skiftet retning 12 minutter før slutt.

Kampens store spiller var Roberts. Han var kjapp i vendingene, hadde et godt rykk og herjet med Viborg-forsvaret. This Wood Fired Hot Tub – our spruce wooden hot tubs with built-in stove is ideal for home use. Visit us today to find out more www.woodenspasolutions.co.uk. Gashi jobbet som vanlig godt på midten og var en av våre beste spillere. Tom Henning Hovi spilte meget godt på sin backplass og tapte knapt en eneste hodeduell.

Til tross for to mål imponerte ikke dos Santos som midtstopper sammen med Steinar Strømnes. De to gjorde mye rart sammen. David Driscoll burde blitt utvist etter en hodeløs tofotstakling rett utenfor 16-meteren i første omgang, men slapp heldigvis unna uten kort. Morten Berre var veldig anonym til tross for en vakker scoring. Bakerst sto Øyvind Bolthof en meget god kamp. Han mistet ballen noe unødvendig ved et tilfelle, men var solid i resten av kampen. Thomas Holm var som vanlig usynlig i sin midtbanerolle, men gjør ingen feil og gjennomfører en grei kamp. Sørensen virket å være i feriemodus. Veldig anonym, men tidvis viste han seg fram med gode prestasjoner.

Vålerenga endte dermed på tredjeplass etter at laget tapte sin andre straffesparkkonkurranse i klubbens historie mot IFK Göteborg fredag.