Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Comet Halden - Vålerenga torsdag 16.11.23 kl. 1830
#1
Første bortekamp i Halden ishall på over 15 år. Dette skal og må være 3 poeng. Jeg går ut fra at vi får debut fra Alex Dostie og at han går inn i 2. rekka med Røymark og Bengtsson. Han kommer sikkert til å få sine sjanser i overtall også. Ut fra 2. rekka går da Jørgen Karterud. Men da kommer han inn 3. rekka med Johansen og Finstad slik den så ut de første kampene i september. Da var de veldig gode.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

PS! Det kan bli bra med folk på lørdag mot Frisk. Søndag meldte klubben at det var solgt 1621 billetter, og det har gått en hel del etter det. Men det har ikke tatt helt av. Pr i dag vil jeg tippe at vi blir ca 4000 hvis ikke billettsalget tar av veldig.
Svar
#2
Status: Topp stemning https://www.vif-hockey.no/artikel/rbmzal...p-stemning

PS! Er det bare hos meg at lyden er svak?
Svar
#3
(11-15-2023, 10:52 PM)sorum2 Skreiv: Status: Topp stemning https://www.vif-hockey.no/artikel/rbmzal...p-stemning

PS! Er det bare hos meg at lyden er svak?

Lyden er helt grei hos meg.
Svar
#4
Med fullt lag (mangler bare Auk) ser jeg for meg rekkene slik:

Olsen - Oiimb - Partanen

Dostie - Bengtsson - Røymark

Karterud - Johansen - Finstad

Byrkjeland - Brekke Henriksen - Thoresen

(Nøkleby Svendsen, evt Torrissen).

Meget sterke rekker dette.
Svar
#5
Troppen er klar. Dostie debuterer. Mangler bare Byrkjeland. Det gir plass til både Svendsen og Torrissen. Kan ikke tro at Byrkjeland er vraket til fordel av en av disse.
Svar
#6
(11-16-2023, 04:19 PM)sorum2 Skreiv: Troppen er klar. Dostie debuterer. Mangler bare Byrkjeland. Det gir plass til både Svendsen og Torrissen. Kan ikke tro at Byrkjeland er vraket til fordel av en av disse.

Jeg mener jo Torrissen er langt bedre enn både Byrkjeland og Svendsen. Fint med en bulkerekke, men skal vi tenke framover er Torrissen å foretrekke.
Hvis man sammenligner med andre unge som tar steget opp i A-laget og debuterer, er Torrissen noe av de bedre vi har hatt de siste åra.
Han kliner til i taklinger, er rask på jerna, stadig tilgjengelig og har allerede nå et godt øye for spillet.
Så er det bare å satse på at han fortsetter progresjonen, og ikke blir som en av de mange som har "stagnert" og forlatt oss etter en sesong eller to.
Svar
#7
Vi vinner enkelt, alt for enkelt, 1-7. Comet er kanskje det svakeste laget i ligaen. Ringerike og Lørenskog har litt mer å by på enn haldenserne. Men vi fikk se noe fine mål. Andrerekka var gode. Røymark med to mål, Bengtsson med 1+2 og Dostie fikk sin første assist i VIF-drakt.

Det blir noe helt annet mot Frisk lørdag i Jordal amfi. De har fått tilbake spillere fra skader, inkl Bonsaksen. De hadde Storhamar i kne i Hamar i kveld. 3-3 ved full tid. Men de fikk straffeslag mot seg i sudden som Berglund skåret på. Dermed mistet Storhamar 1 poeng, og vi leder da serien med 2 poeng. Så har vi Oilers borte kommende tirsdag, 21. november.

Målene mot Comet https://www.tv2.no/video/sport/ishockey/...7/1909779/

https://www.vif-hockey.no/gamecenter/qd0...icles/post

Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/norway...le/overall

PS! Det er solgt brukbart med billetter mot Frisk. Men det har ikke tatt helt. Tippet det er solgt et sted mellom 2000 og 2500 billetter. Kanskje kan et forbedret Frislk ta med seg et antall bortesupportere og kanskje får vi sving på salget utover fredagen og frem mot kampstart. Slike kamper bør ha over 4000 tilskuere.
Svar
#8
Det er nå solgt over 2800, og blir av erfaring over 4000 solgte med mindre salget plutselig skulle bremse opp. Ti strake nå, og vinner vi disse to mot Frisk og Stavanger, så begynner det virkelig å ligne på noe her. Hockey er gøy!
Svar
#9
(11-17-2023, 02:37 AM)HaraldsPokal Skreiv: Det er nå solgt over 2800, og blir av erfaring over 4000 solgte med mindre salget plutselig skulle bremse opp. Ti strake nå, og vinner vi disse to mot Frisk og Stavanger, så begynner det virkelig å ligne på noe her. Hockey er gøy!

Det er bra om det er solgt 2800 billetter. Da bør vi nå 4000 som det absolutt burde bli mot Frisk.

Men legger merke til at klubben har skrudd opp prisene til denne kampen. Lørdag koster en billett på langsiden nede 375 kr. Mot Lillehammer neste søndag er den tilbake til normalen som er 300 kr. I svingene (hjørnene) koster det 295 kr mot Frisk, 220 kr mot Lillehammer. Feltene bak mål hhv 250 kr mot Frisk og 200 kr mot Lillehammer. På øvre er det 350 kr på langsiden mot Frisk. 

Jeg håper ikke at disse billettprisene gjør at noen velger å bli hjemme.
Svar
#10
Kanskje de burde kjøre samme konsept som fotballen. 2 for 1. Denne kampen går jo samtidig som en meeeget viktig kamp på Hamar.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)