Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamkam - Vålerenga
#91
Knock on wood.
Let's not jinx it, Rodney.
Gann-busters!
Svar
#92
Bra Bakke prøvde Håkans på topp. Til slutt.

Får håpe han gjentar det mot Tromsø da.
Svar
#93
Må få inn Borch fra start! Eneste som klarer å slå presise og harde innlegg på Ilic.Går glipp av et livsfarlig våpen der.
Svar
#94
(11-27-2023, 02:43 PM)Ingar Skreiv: Må få inn Borch fra start! Eneste som klarer å slå presise og harde innlegg på Ilic.Går glipp av et livsfarlig våpen der.

Vet ikke hvor mange elendig innlegg vi leverte i går.
Men ser det hver kamp..Jukler`n spesielt må ha rekord i elendige innlegg pr kamp.

Borch har en god innleggs fot men også en solid skuddfot.
Han burde starte kampene..Han utgjorde en enorm forskjell i går!
Svar
#95
(11-27-2023, 03:14 PM)MaxManus Skreiv: Vet ikke hvor mange elendig innlegg vi leverte i går.
Men ser det hver kamp..Jukler`n spesielt må ha rekord i elendige innlegg pr kamp.

Borch har en god innleggs fot men også en solid skuddfot.
Han burde starte kampene..Han utgjorde en enorm forskjell i går!

Du synes Borch utgjorde en enorm forskjell i går??
Svar
#96
Vanskelig å hevde at Borch utgjorde en enorm forskjell på Hamar.. Men enig i at innleggsfoten hans er et viktig våpen med Ilic på topp.

Men, det virker ikke aktuelt å benke Strand eller Bjørdal. Og Riisnæs er vår beste spiller. Så ingen av de blir benka. Så hvis Borch skal inn på laget går vel det på bekostning av Jukle, og at Riisnæs da blir venstreback. Syntes ikke Riisnæs fungerer så godt der, så det er heller ikke en optimal løsning.

Syntes forresten Strand var meget god forrige match, mens Bjørdal ikke har vært på topp i det siste. Og liker at Sjøeng og KO er inne i laget nå. Sjøeng med klasseredning sist, desidert vår beste keeper, og KO gir oss meget etterlengtet fart i bakre ledd. Selv om han er litt uvøren, så er den farta hans livsviktig med OJ og Strandberg ved siden av seg.
Svar
#97
(11-26-2023, 07:32 PM)Caanradi Skreiv: "Lille Enga", altså Brann, kjører over Glimt.
To mål av Finne og samme av Castro.
Jeg er så uendelig fascinert av hvordan spillere som det ikke var plass til her
lykkes der i vest nå.

Jaja...kanskje vi vinner etter litt flaks mot HamKam.
Uavgjort kan være greit.
Tap er natta.
99,9% sikkert Obos da.
Tror dette har med et par ting å gjøre. I tillegg til Castro og Finne, har Brann hentet Horn Myhre, Ruben Kristiansen Ulrik Mathisen og Dyngeland fra VIF. Motsatt vei har Petter Strand og Torgeir Børven gått. Jeg tror det i) har å gjøre med hva klubbene søker etter i spillermarkedet. Brann har vært veldig tydelig på at de søker rollespesialister mer enn navn, altså spillere med ferdigheter som passer inn in den rollen de er tiltenkt i laget. VIF virker å være mer opptatt at navn. Hverken Børven eller Strand hadde fått plass i dagens Brann. Børven fordi han ikke er god nok og ikke har de rette holdningene. Strand fordi han jobber mye, men ikke for laget. mannen løper ustanselig, men det blir jo NULL sluttprodukt. For det andre ii) har det å gjøre med hvilken prestasjonskultur det er i klubbene. Brann og Horneland fikk en anledning til å ta et skikkelig oppgjør med all ukultur i Brann ifm. fylleskandalen i 2021. Jeg har fulgt litt med på TV2s reportasje fra VIF på innsiden. Det er en del der som aldri hadde gått i (dagens) Brann.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)