Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga sesongen 2023
#1
Sesongen 2023 er snart ferdig, men det betyr ikke at vi ikke kan diskutere den. For det er sjukt mye å diskutere.

Den forrige tråden finnes (inntil videre) her: https://forum.klanen.no/forum/v%C3%A5ler...23/page112
Svar
#2
Nye tider, nytt forum!

Spørsmålet fra den gamle tråden gjenstår: Er det noen som har hørt noe rundt skaden til Strandberg? Ja, han gikk av med skade etter 75 mot Spania, men det behøver jo ikke bety at han ikke kan spille kampe 6 dager etter
Svar
#3
Ikke sett annet enn at han ikke har trent på feltet.
Det skal sies at han kommer rett fra match og landslagssamling, og at han har stått over treninger med mindre belastning i beina før - så det trenger ikke bety mer enn at han hviles eller kjører alternativt opplegg inne.

(10-17-2023, 05:17 PM)idle76 Skreiv: Spørsmålet fra den gamle tråden gjenstår: Er det noen som har hørt noe rundt skaden til Strandberg? Ja, han gikk av med skade etter 75 mot Spania, men det behøver jo ikke bety at han ikke kan spille kampe 6 dager etter
Svar
#4
I et forsøk på å få opp temperaturen her, så slenger jeg ut følgende påstand. 

Komboen Tuva, SPZ og Fagermo var livsfarlig for klubben. Aldri før har vel en klubb forsøkt noe så tåpelig som det den trioen dro i gang.

En vanvittig satsing på akademiet, betalt for av salg av egenproduserte spillere for småpenger måtte gå galt. Og alle kunne, eller burde kunne se det. 

Det beste som faktisk kom ut av det var at vi fikk inn Siem og at vi endelig skjønte at treneren skal være underordnet sportssjefen og ikke omvent. Forhåpentligvis så er vi nå en gang for alle kvitt de evinnelige trenerprosjektene som bare varer og varer uten verken fremgang eller resultatmål.

Vi får håpe det ikke er for sent. Den langsiktige framtiden til Vålerenga virker nå veldig mye tryggere. Men den kortsiktige så er vel virkeligheten at vi sikkert har 30-35% sjanse for å havne kvalik eller direkte nedrykk. Og skulle det skje så er alt det den strategien har kastet av seg at vi kanskje har penger til å overleve et år i OBOS. Og at vi har latt andre klubber få et enormt forsprang på oss. Vi kunne blitt Bodø/Glimt, men vi valgte å bli Stabæk i stedet.
Svar
#5
Den "vanvittige" satsingen på akademiet kan være grunnen til at vi kan bli kvitt investor i 2028. Og vi har så mye talenter at vi må faktisk klare å kombinere satsing på akademiet med å levere resultater. Det er ikke bare vi som har prøvd på det, men det er fader ikke mange som er så dårlig på å gjennomføre det..

De spillerne vi henta passet ikke i spillestillen vår, og/eller har levert alt for dårlig. Strandberg; kledde ikke 4-3-3 med høyt press. Jukle; alt for dårlig bakover til å spille venstreback i en firer. Børven; har ikke levert. Osv..

Hadde vi henta solide, voksne spillere som presterte i tillegg, så kunne det blitt bra. Men nesten ingen av spillerne henta under Fagermo har levert. Selv om de har kosta bra med penger.

Enig i at det beste som kom ut av dette er at vi endelig har en sportssjef som har ansvaret for overganger. Og at vi derfor kan se på noe annet enn gamle Odd-kamper når vi skal hente spillere... Big Grin
Svar
#6
Glimt slo Sandefjord. Synd de ikke pynta mer på målforskjellen, men viktig at Sandefjord tapte.
Svar
#7
(10-21-2023, 11:27 PM)NilsDN Skreiv: Glimt slo Sandefjord. Synd de ikke pynta mer på målforskjellen, men viktig at Sandefjord tapte.

Bra resultat for oss, men jeg så kampen, og Sandefjord spilte tildels meget bra, så jeg tror vi må regne med at de tar en god del flere poeng.
Svar
#8
Stabæk bak oss på målforskjell. 3 poeng opp til HamKam og Haugesund. 6 poeng opp til RBK og Godset. Vi bør virkelig vinne mot RBK. Det bør være mulig men da må vi fremstå helt annerledes enn vi gjorde i dagens kamp
Svar
#9
Dette er jo et fuckings mareritt. Minner om Brann, før de rykka ned, bortsett fra én ting. De skapte sjanser, det gjør ikke vi. Synes i tillegg det er helt jævlig at Bakke vandrer inn i Lillestrøms garderobe etter kampen, med masse smil, klem og kos. Tror vi har skaffet oss en veldig skjør trener.
Svar
#10
I går under kampen så var det mange pålogga her. 8-10 brukere og 35 gjester var det meste jeg så på en gang.

Og dette forumet er jo en godt bevart hemmelighet. Selv forsiden på VPN har ingen lenke hit, men til det gamle forumet.

Så jeg håper at de som er gjester gidder å registrere seg. Og at det blir litt enklere å finne fram hit. Og det er jo også litt forrvirrende at det er to forum som er i bruk.

(10-20-2023, 01:12 PM)mestah Skreiv: Den "vanvittige" satsingen på akademiet kan være grunnen til at vi kan bli kvitt investor i 2028. Og vi har så mye talenter at vi må faktisk klare å kombinere satsing på akademiet med å levere resultater. Det er ikke bare vi som har prøvd på det, men det er fader ikke mange som er så dårlig på å gjennomføre det..

Den satsingen er i ferd med å sende oss ned i OBOS. Så kan det hende at vi har såpass med penger igjen etter å ha solgt Odin, Osame, Jatta og TC at vi kan overleve et år der nede uten å gå konkurs.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)