Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6. semifinale VIF -Oilers onsdag 10.04.24. kl. 1900
#11
Bra 1 periode... slitne utover i 2. og i 3. Hadde vært fint m Pontus, Mingoia og Partanen. Føler flere måla imot var unødvendige. Kommer som følge av personlige feil. Stor forskjell i PP (er ikke vi alltid dårlige i det?). Flem---- synes Thoresen hadde flere gode bytt i dag med høyt press og god innsats (veit ikke hvor mange min. han fikk i PP, men vi er uansett ræva).
.
Svar
#12
(04-10-2024, 09:51 PM)andgus Skreiv:
(04-10-2024, 09:23 PM)Flemmern Skreiv: Det er så fortjent at Oilers vinner, de pisser på oss i de 2 siste periodene.
Vi har et så dårlig overtallsspill at det ikke ligner grisen. Vi har under et skudd pr overtall i snitt, og Andersson pøser på med stjerna Thoresen som spiller i hvert overtall.
Jeg gir opp denne trenern som ikke forstår at de beste skal spille overtall.
Hadde vi hatt et powerplay som fungerer, hadde vi vunnet kampen, men Andersson satser på breddeidrett og lar alle spille.

Faan så forbanna jeg er nå.

Skjønner at du er skuffa, og at dette er i kampen hete, men ro ned den Thoresenrantinga di litt vær så snill? Vi taper fullt fortjent fordi vi blir passive og prøver å ri inn den ledelsen vi har. Vi har spilt annenhver dag i to uker, og vi er slitne. Mer slitne enn Oilers som har flere gode spillere enn oss pdd.

Dette er en kamp mellom to gode hockeylag som bærer preg av at vi ikke har ubegrensa med energi. Stavanger gjør det samme som oss etter at de tar ledelsen, legger seg bakpå og lemper pucker i rundvant. De er mye bedre enn oss i forecheckinga si, som gjør at vi sliter med å etablere angrep. 

Jeg var sikker på at vi skulle klare det helt til 3-3. da så jeg at vi ikke hadde det siste giret. 

Vi KAN vinne på fredag, men forhåpningene mine til finalespill sank betraktelig etter dagens kamp.

Fullstendig klar over at det blir mye Thoresen-dissing, men du verden så lite god den spillern er.
Hadde det vært slik at han spilte i fjerde rekka og kom innpå når en fjerde rekke skal komme innpå, hadde det vært greit. Men når Andersson bruker han i 1/3 av kampen er det katastrofe. Den rekka spiller med en mann mindre, så det vil si at vi faktisk spiller undertall i 1/3 av kampen.

Vet det ikke er hans feil at han ikke er bedre. Samtidig virker det som om han er helt uinteressert der ute. Alt han gjør er i beste fall middelmådig, men som regel langt dårligere enn det.
Andersson bør stilles til veggs med taktikk og laguttak, men det kommer nok ikke før han får fyken, og det skjer etter fredagen.

Som tidligere nevnt, er jeg ikke noe for dissing av enkeltspillere, ikke over tid. En dårlig match og det er greit å nevne det, men her har det alltid vært sånn.
Jeg tar meg selv i det gang på gang, men jeg klarer ikke å la være å lire dritten av meg, og det er beklagelig.
Svar
#13
Litt klassisk Vålerenga tap dette. Inviterer til fest, fullt hus og kjempestemning på tribunen. Dessverre følger ikke gutta opp utpå isen. Så for så vidt ålreit ut etter første periode, men så blir vi igjen passive og ser tunge ut i andre og tredje periode. Fikk en gyllen anledning til å skaffe seg pusterom med to strake powerplay i tredje, men skusler det som vanlig vanlig. Klokker inn på 15 % uttelling i sluttspillet, hvilket naturligvis er altfor lavt.

Hvorfor klarer vi ikke å være oppe på det nivået vi trenger å være? Er vi i ferd med å gå tomme for krefter?
Det blir mye istid på enkelte. Og på et eller annet tidspunkt blir spillerne tynt for mye. Aner slitasje i troppen nå. Litt bittert at vi nok en gang sliter med skader når det drar seg til. Med Partanen, Mongolia, Fintstad og Koch ute mangler vi den bredden i troppen vi trenger. I alle fall når trenerteamet ikke stoler på Svendsen, Torrisen, Rosdahl og til dels Auk.

Håper lever, men tror vi må grave så dypt som vi sjeldent har gjort før skal vi dra denne serien i land på fredag.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)