Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2. kvartfinale Stjernen - VIF lørdag 16.03.24. kl. 1600
#1
Klarer vi å gjenskape prestasjonen fra torsdag vinner vi i Fredrikstad. Men jeg tror det blir en hard og jevn kamp. Stjernen må vinne sine hjemmekamper og de må stjele en seier i Jordal Amfi. Vinner vi lørdag har vi satt oss selv i en meget god posisjon. 

VI er et mye bedre lag enn Stjernen. Men de har en farlig førsterekke og de er gode i overtall. Det gjelder å spille tøft mot Cangelosi og Piccinich. De liker dårlig å bli tatt hardt og kan gå sure. Samtidig må vi være disiplinerte.

Jeg tror ikke det blir noen endringer på laget. Vi har fire mann ute med skader eller sykdom. Herman Mowe og Pontus Finstad er ferdig for sesongen med brudd i hånda/arm. Gabriel Koch fikk en smell i kampen mot Oilers 7. mars. Veldig synd for Gabriel som har vært skadeplaget i to sesonger nå. 

Trevor Mingoia er ute med sykdom som må kureres. Trener Fredrik Andersson sa i et intervju på TV 2 Play før kampen torsdag at det var dag for dag, at de bare måtte høre hva legen sa men at han håpet at Mingoia er tilbake i morgen (fredag). Men andre sier han er ute 2-4 uker. Vi får bare vente å se. Uansett fungerte 2. rekka veldig godt med de skøytesterke spillerne Olsen, Bengtsson og Søberg.
Svar
#2
Innledet sluttspillet med årsbeste: - Mange har tvilt på hvor vi står (nitten.no)
Svar
#3
Stjernen.no  før kamp  Kvartfinale 2 mot Vålerenga - Stjernen Hockey Fredrikstad
Svar
#4
Mika Partanen spiller ikke.
Svar
#5
Han har blitt pappa.
Svar
#6
(03-16-2024, 04:56 PM)Ingar Skreiv: Han har blitt pappa.
Grattis! Satser på seier i dag uten  Smile
Svar
#7
Deilig seier, får håpe vi ikke tar foten av gassen nå..
Svar
#8
Viktig seier! Var litt redd for at vi skulle slippe oss ned noen hakk fra sist match, men syns spillerne jobber hardt kampen gjennom og er best, selv om Stjernen er mer med enn sist. Tydelig å se forskjellen i innsats fra våre spillere og noen av importene til Stjernen. Det gjør noe med lagmoralen.

Bekymret for skadesituasjonen. Noen ordentlige smeller delt ut i dag. Så ikke bra for Rosdahl. Om han er ferdig er vi nedpå 5 seniorbacker, det sier seg selv at blir tøft fremover. 

Ikke noe gratis å få fra dommeren i går, flere klare forseelser som ble oversett. Ser at Stjernen nå i desperasjon spiller helt på kanten. Her gjelder det å holde hodet kaldt og ikke la seg vippe av limpinnen for vet aldri hvor dommerne legger lista.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)