Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1. kvartfinale VIF - Stjernen torsdag 14.03.24. kl. 1900
#11
(03-14-2024, 08:39 PM)Ingar Skreiv: Hvorfor spiller ikke Mingoia?

Han har vært syk noen dager med en infeksjon. Må bli frisk fra den infeksjonen før han kan trene igjen .
Svar
#12
Bra kamp av gutta idag, var på hele veien.
Blir bare mer og mer imponert over Solberg og valgene han tar. Ser ut som om fyren har spilt hockey i 50 år, gjør så mye "unorsk" og riktig. Han får vi ikke ha lenge nei.
Kult at lillebror Søberg gjør en bra match også.

Selv synes jeg Sebbe var banens gigant idag. Du verden som han leser spillet. Gutta rundt han er ikke alltid med på hva han prøver på, men det er herlig å se at Sebbe vet hva andre burde gjort Smile

Som nevnt var Stjernen veldig svake idag. Så lenge våre backer klarer å stå opp og forhindre kontringer, er mye gjort og da blir førsterekka ganske anonyme.

Powerplayet var svakt som vanlig, helt til Stjernen fikk 2 utvist og vi putta 2. Tror nok ikke det hadde vært like enkelt om det var et jevnt resultat, men det var noen flotte mål uansett.

ALLE GUTTA!
Svar
#13
Veldig bra kamp av gutta i går. Den klart sterkeste matchen siden før jul. Laget var på i så og si samtlige 60 minutter og Stjernen var egentlig aldri i nærheten. 
Det var mye mer tempo og det var hurtig ut med pucken fra egen sone. Mye mer samla som et lag både defensivt og offensivt.

Litt surt å tenke på at om man hadde lagt ned samme innsats i noen av matchene etter nyttår hadde vi hatt hjemmefordel frem til finalen. Typisk Vålerenga å ta det litt på hælen og bli for breiale og det er vel som er faren før bortematchen i morgen. Tror vi dette går av seg selv eller er vi villige til å legge ned den innsatsen som kreves?

Morsomt å følge med på kampen i kampen. Hold et øye med Tami og Cangelosi. Der er det mye dirty triks og pirking på hverandre. 

Håper forøvrig at vi slipper samme linjemann neste match. Hadde vært hjemme 15 før om han ikke skulle pirke på hver eneste dropp…
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)