Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga damer 2024
#31
(04-23-2024, 09:09 AM)Flemmern Skreiv: Her har de nok tatt en sjanse om at sponsorer og andre midler vil komme deres vei med sportslig suksess. Sånn er det ikke alltid dessverre og heldigvis.

Som jeg skjønner det så er det roten til alt annet ondt også, som har skylda her. Det vil si NFF.

LSKs damelag mottar nemlig pengestøtte fra NFF og Norsk Toppfotball og har forpliktet seg til å satse på et visst nivå. Så de leverte et underskudd i fjor på halvannen million kroner. Som er en del på kvinnesiden, siden budsjettet totalt var på under 20 millioner. I år har de økt kostnadene ytterligere for å satse i tråd med det de har forpliktet seg til, og budsjettert med ytterligere 4 millioner i inntekter. Som de selvsagt ikke får tak i.

Så de opplever litt det vi også gjør på akademisiden på herrelaget. De må tilfredsstille en hel masse krav, noe som gjør det hele unødvendig dyrt. Så får de støtte på ca halvparten av det de bruker.

Det er så klart frivillig og noe de selv har valgt å gå inn på. Samtidig så må vel NFF og Norsk Toppfotball ta seg en titt i speilet de også. I sin jakt på norsk suksess på fotballbanen så må klubbene satse på et nivå som åpenbart er urealistisk. Så får de ta en avgjørelse da, om de skal stå ved forpliktelsene sine uansett. Eller om de heller ønsker at klubben skal brekke ryggen på det her.

Så jeg er litt delt i det her merker jeg. På den ene siden så mener jeg at forbundet ikke skal støtte en klubb økonomisk, fordi det er med på å vri konkurransen og er ganske urettferdig overfor de andre. At det i tillegg er LSKs kvinnelag, som riktig nok ikke er en del av klubben LSK, gjør det bare enda verre. På den andre siden så mener jeg at det er negativt at de eventuelt blir borte. Vi så jo på lørdag hva det kan bety å møte de "riktige" lagene. Og skal kvinnefotball bli mer attraktivt så trenger vi også LSKs damelag. Å møte Setskog/Høland i stedet er ikke like interessant. Dessverre. Så her bør vel også NFF og Norsk Toppfotball gå litt i seg selv. De må jo kvalitetssikre at det de støtter med ikke tvinger klubbene til å satse økonomisk uforsvarlig.
Svar
#32
En svak kamp av Enga-damene i kveld, men korte glimt av godt spill førte til 3-2 seier mot Stabæk, og da skal man vel ikke klage. Tvedten, Sævik og Tennebø scoret.
Svar
#33
Lsk har ett eget damelag i 2 div hvor de i år faktisk møter lsk kvinner 2. Dette damelaget er det offisielle damelaget til LSK som det også skrives om på hjemmesiden deres. Lsk kvinner går nok mot slutten den tid de velger sitt 2 div lag som sitt eget.

Ang damelaget vårt så savner jeg en rask midtstopper som er sjefen. Nå bruker vi en spiss, med all respekt Thorsnes så er du ikke så rask lenger Wink og når hun er borte hospiterer en midtbanespiller bak der. Ikke gunstig.
Svar
#34
Grei hjemmeseier i damenes derby.
Ingen stor kamp av damene, men nok til å slå Lyn 3-1
Ronja Arnesen får sin første skåring, mens Sævik på sin side brant straffe.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)