Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd VIF - Oilers torsdag 07.03.24. kl. 1900
#5
Når det gjelder laget manglet vi fem spillere mot Stjernen søndag:

-- Herman Mowe -- har et brudd i armen. Har ikke spilt siden 3. februar. Usikker på når han kan være tilbake. Uansett bare et alternativ om vi mangler en eller flere backer. 

-- Trevor Mingoia -- var syk søndag. Håper og tror han er tilbake mot Oilers. Har imponert meg veldig. Klassespiller. Har 8 poeng (4+4) på 3 kamper. Men poengløs mot Storhamar i sin andre kamp for VIF.

-- Pontus Finstad -- Også han har et brudd i armen. Har ikke spilt siden 25. januar. Håper å rekke sluttspillet som starter om ei uke, torsdag 14. mars.

-- Markus Søberg -- Spilte de to første periodene mot Ringerike 18. februar. Kom ikke på is til 3. periode. Skal være hofta som krangler. Har bare notert 1 poeng, en assist, på 8 kamper. Ikke sikkert at han er på laget om alle andre forwards er tilgjengelig.

-- Sebastian Johansen -- Spilte sist lørdag 24. februar mot Storhamar. Jeg vet ikke noe mer. Men fikk inntrykk av at han ikke skulle være ute lenge. Veldig nyttig spiller for oss. Skal være center i 3. rekka med Røymark og Karterud. Vi har sett 16-åringen Mikkel Eriksen på hans plass de to siste kampene. Veldig spennende spiller. Men mot Oilers og i sluttspillet må vi håpe at vi ser Seb på isen.

PS! Onsdag formiddag var det solgt 4000 billetter. Vi trenger 3733 tilskuere for å sette ny publikumsrekord.

Spår utfordring dersom sølvet glipper: - Valget blir vanskeligere for VIF enn Oilers (nitten.no)
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Kamptråd VIF - Oilers torsdag 07.03.24. kl. 1900 - av sorum2 - 03-06-2024, 05:12 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)