Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Stjernen-VIF søndag 03.03.24. kl. 1430
#7
(03-03-2024, 04:54 PM)andgus Skreiv: God første periode, så rakner det jo totalt i andre. Rotete, ustrukturert og lite gjennomtenkt. Vi må heve oss for å få med oss noe herfra!

Vi eier de første 30 minuttene og er helt overlegne. Så feiler Auk på blå og de kontrer inn 2-3. Da kom det drøyt 10 minutter (10-11 siste av andre og snaut 2 av tredje) med 5 mål i sekken.
Det skal ikke være mulig på dette nivået.
Føler jeg bare gjentar meg selv etter disse tapene og dårlige kampene. Akkurat nå er vi ikke topp 4 spillemessig, og kan være glad vi gjorde mye bra første del av sesongen.
Flere ting jeg reagerer på, men spesielt coaching er rævva. Hvorfor får fjerde rekka spille langt inn i tredje? Til og med kommentatorene reagerte på dette.
Sander Thoresen må jeg også ta frem igjen, du verden så begrensa han er som spiller. Klarer ikke ta imot pass og bare roter rundt utpå der. Han ødelegger jo hele andre rekka.
Hvorfor får han spille i overtall forøvrig? Han er vår klart minst gode spiller, og bør benkes. Trenera ser tydeligvis noe jeg ikke ser. Får de ikke med seg kampa?
Er trist å se Karterud uten noe selvtillit. Klarer ikke å spille pasninger eller avslutte. Røya var hakket bedre idag, men sliter allievel med puck synes jeg.
Uten puck er han god nok.

Overtallsspillet er også sorgen. Når vi i tillegg drar på oss en rekke utvisninger, ser ikke dette bra ut for sluttspillet.
Tipper Oilers får andre plassen og at vi ryker ut mot Stjernen i kvarten.

Spesielt å se middelmådige Lunde Hermansen, Gunnarson og Lalande ha flyt der ute. Når andre lag klarer å bruke sånne folk i oppstillinga si, begynner jeg å lure på hva som skjer på våre treninger. Vi har på papiret et langt bedre lag, men vi henger ikke sammen.

Tuben var vel helt ok idag, men det er allikevel for mye å slippe inn 6 mål mot Stjernen.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Kamptråd Stjernen-VIF søndag 03.03.24. kl. 1430 - av Flemmern - 03-03-2024, 06:36 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)