Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Stjernen-VIF søndag 03.03.24. kl. 1430
#1
Søndagskamp altså, og midt på dagen. Kampen var satt opp lørdag kl. 1830. Men etter bråket ifm kampen 27. januar har Stjernen i samråd med politiet, TV 2 og Forbundet blitt enige med VIF om å spille midt på dagen søndag i stedet. 

Min mening om dette er at det får være greit etter som det bare er 5 uker siden supporterbråket. Men om vi roter bort 2. plassen og blir nummer 3 møter vi sannsynligvis Stjernen i kvartfinalen. Og uansett skal vi spille mot dem 5 ganger neste sesong. Jeg mener klubbene får rydde opp i egne rekker og sørge for at bråkmakerne blir utestengt. Slik at kampene kan spilles samtidig som de andre lagene spiller i EHL. Har fått høre at om det blir bråk igjen søndag risikerer lagene å måtte spille de neste kampene uten publikum.

Alt handler nå om 2. plassen som gir hjemmebanefordel både i kvartfinale og semifinale. Veldig sannsynlig at vi møter Oilers i semfinalen (hvis begge lag vinner sin kvartfinale). Da vil hjemmebanefordelen være viktig når vi vet hvor vanskelig det er å vinne i DNB Arena.

På tabellen ser vi at VIF på 2. plass har 96 poeng. Oilers på 3. plass har 92 poeng. Innbyrdes etter at lagene har møtt hverandre 4 ganger er stillingen 6-6 etter 2 seire til hvert av lagene.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

VIF sine kamper:

Søn 3/3 Stjernen - VIF
Tors 7/3 VIF - Oilers
Lør 9/3 Comet - VIF

Oilers sine kamper:

Lør 2/3 Oilers - Sparta
Tors 7/3 VIF - Oilers
Lør 9/3 Lørenskog - Oilers

Er spent på resultatet i lørdagskampen Oilers - Sparta. Hvis Oilers ikke tar poeng her er jeg temmelig sikker på at de ikke kan ta igjen VIF. Dette fordi vi helt sikkert vinner borte mot Comet i siste seriekamp neste lørdag. Men tar Oilers alle 3 poengene tvinger det oss til å vinne mot Stjernen søndag. Ellers blir det ren sølvfinale i Jordal Amfi torsdag.

Når det gjelder laget manglet vi 4 spillere mot Comet. Herman Mowe og Pontus Finstad har vært skadet noen uker nå. Begge har skader som bare må leges. Pontus håper å rekke sluttspillet som starter 14. mars. Markus Søberg ga seg underveis mot Ringerike forrige søndag. Skal være snakk om hofta. Er tilbake snart. Sebastian Johansen sliter også med en skade, men skal være tilbake snart,

PS! Veldig morsomt å se 16-åringen Mikkel Eriksen sin debut på A-laget. Et kjempetalent! Hvis Sebastian Johansen ikke kan spille håper jeg Mikkel får flere sjanser. Og at han tas opp i A-lagstallen fra neste sesong. Han var jo i Sverige i høst, men kom hjem igjen i vinter. Som Stian Solberg vil han ha godt av å spille seniorhockey i ung alder.  Her ser «Shampo» nevøen (16) debutere for VIF: - Ekstremt stort talent (nitten.no)
Svar


Meldinger i denne tråden
Kamptråd Stjernen-VIF søndag 03.03.24. kl. 1430 - av sorum2 - 03-01-2024, 06:36 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)