Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5. finale tirsdag 23.04.24. kl. 1900
#8
Ja hva skal man si? Jeg er litt tom egentlig, men alt i alt kan jeg vel ikke være skuffa over å tape finalen. Gutta gjør det de kan og det de blir satt til å gjøre.
Jeg er derimot meget skuffet over hvordan laget er ledet gjennom sesongen og i sluttspillet. Det er nok ikke bare jeg som sitter med følelsen av "hvorfor gjør du sånn?", "hva er tanken bak dette?", "hvor er planen?" eller "hvordan kan vi endre kampbildet?". Da snakker jeg om Andersson og teamet rundt.
Ganske frustrerende å være supporter til tider hvor man ser disse feilene så tydelig, eller man ser iallefall gjennom supporterøyne hva som bør endres/gjøres. Vi er jo ikke på treninger og har ikke det fulle bildet, men det er flere ting som er elendig og gjentar seg i all evighet. Da betyr det ikke noe hva som skjer på trening, det funker ikke i kamp uansett hva trenerteamet måtte mene.

Det er jo opplest og vedtatt at vi var favoritter før sesongen starta. Storhamar var favoritter hos enkelte, men de 2 beste lagene møttes i finalen som forventa.
Allikevel må jeg si at vi har hatt en svært tung vei til finalen, og i finalen. Vi kan egentlig si vi har hatt det tungt siden begynnelsen av desember etter hjemmetapet mot Sparta.
Etter det har ikke spillet hatt fasong i det hele tatt.
Jeg har følt at i de fleste kampene mot topp 6 motstand, har det sett ut som om vi har vært underlegne spillemessig, Vi har ikke hatt det trøkket vi hadde tidligere i sesongen, og da havna i rundtvant stort sett hele tiden. Vi lobber pucken inn langs vantet og jakter i håp om å vinne den i rundtvantet.
Se på våre beste motstandere, de kommer inn med pucken under kontroll, gang på gang. De passerer blå med kontroll.
Her er det nok en kombinasjon av at vi er for dårlige til å forsvare oss og at motstander har en taktikk og plan for hvordan dette gjøres enklest.

I vårt forsvarsspill er vi ofte 5 mann rundt egen kasse slik at motstander har 2 backer som skyver slik at alltid en er langs vant og en står på midten. De er alltid spillbare, og om vi vinner pucken, fanges de ofte opp av de 2.
Se på når vi er i motstanders sone. Vi blir stressa overalt, og ikke engang backa våre er spillbare. Ja det finnes episoder med unntak, men dette er hva jeg føler og ser.
Mostander går ofte inn, drar med seg våre mot rundtvantet og legger tilbake til ensom back, og trøkket er etablert.

Ganske frustrerende å se dette gang på gang. Føles nesten som om vi er et juniorlag til tider.
Min påstand er at dette står på taktiske evner og disposisjoner fra trenerteamet. Vi gjør feil over hele banen, og mister en haug av pucker på vei framover.
Dette fungerte 1/3 av sesongen, da så vi ekstremt gode ut. Noe skjedde på veien, aner ikke hva, men det resulterte i at vi ikke vant bøtta. Så gode var vi tidlig i sesongen.

Nå har jeg ikke tatt for meg powerplay eller undertall. Powerplay har vært elendig i 2 sesonger. Vi har for det meste brukt feil spillere og står som saltstøtter.
I undertall er vi altfor sone orientert og lar motstander spille rundt oss i lange perioder. Det vil resulterer i større trøkk fra motstander, og flere mål i mot - noe vi har sett gjennom sesongen.

Skal ikke gjøre dette til en avhandling, og er fornøyd med sesongen med å komme til finalen.
Håper nå at enkelte spillere ikke får fornya kontrakt, og at vi henter inn kvalitet.
Svar


Meldinger i denne tråden
5. finale tirsdag 23.04.24. kl. 1900 - av sorum2 - 04-22-2024, 07:26 PM
RE: 5. finale tirsdag 23.04.24. kl. 1900 - av Flemmern - 04-24-2024, 10:39 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)