Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd VIF - Lørenskog torsdag 15.02.24. kl. 1830
#1
Siste del av EHL består av åtte kamper for VIF sin del. Og alt handler nå om å kapre 2. plassen foran Oilers. For om både VIF og Oilers vinner sine kvartfinaler er det veldig sannsynlig at vi møter nettopp Oilers i semifinalen. Og da blir hjemmebanefordelden veldig viktig.

Ser vi på tabellen har vi sju poengs ledelse på Oilers. Men de har en mindre kamp spilt. Og det er en bortekamp mot Lørenskog 27. februar som de kommer til å vinne. Kan det bli en ren "sølv-finale" når Oilers kommer til Jordal Amfi i nest siste serierunde? Det er bare å rydde plass i kalenderen til kamp torsdag 7. mars.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

En gledelig melding er at Mark Auk er klar for å spille kamper igjen etter en skulderoperasjon i oktober  Auk mot overraskende comeback: - Kunne ikke vært mer fornøyd (nitten.no)

Da har vi 9 backer:

Tommi Taimi
Kalle Ekelund
Daniel Rokseth
Stian Solberg
Andrew Nielsen
Mark Auk
Gabriel Koch
Linus Rosdahl
Herman Mowe

Den som har hatt minst istid i de siste kampene har vært Gabriel Koch. På Facebook er det flere som klager på Andrew Nielsen. Han er blant de som spiller mest. Men han pådro seg også en matchstraff mot Oilers sist (ingen karantene). Herman Mowe vil nok spille for U-20 laget ut sesongen og bare være et alternativ om noen blir skadet eller syk. Jeg tror det vil være Gabriel Koch eller Linus Rosdahl som havner på tribunen hvis alle backene er tilgjengelig. Jeg hadde håpet at Gabriel Koch ble prioritert. Ellers må han kanskje vurdere sin fremtid i VIF?
Svar


Meldinger i denne tråden
Kamptråd VIF - Lørenskog torsdag 15.02.24. kl. 1830 - av sorum2 - 02-11-2024, 06:54 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)