Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. kvartfinale VIF - Stjernen tirsdag 19.03.24. kl. 1900
#1
Med 2-0 ledelse i best-av-sju serien mot Stjernen vil en ny seier sette oss i en veldig god posisjon til å sikre plass i semifinalen.

Det ble en ganske tøff kamp i Stjernehallen. Og det gikk hardt utover tre av våre backer. Linus Rosdahl så ut til å vri kneet. Måtte hjelpes i garderoben. Så ikke bra ut. Vi får bare håpe at det ikke er snakk om en leddbåndsskade. Mark Auk gikk på et raid og fikk en tøff takling slik at han dundret i vantet. Ble liggende litt men kom seg opp og var med litt i spillet før han kom seg til benken. Kom ikke tilbake på is. Men det var ikke så lenge igjen så det trenger ikke bety at han ikke kan spille tirsdag.

Den tredje backen som fikk seg en smell, egentlig to ganger for hans del, var Daniel Rokseth. Han brukte tid på å komme seg på beina. Dette var også helt mot slutten av kampen. Men han kom på is igjen og spilte det siste byttet.

Vi har jo også manglet backen Gabriel Koch de siste kampene. Han skal ha fått en hjernerystelse i kampen mot Oilers 7. mars. En som kunne vært et alternativ på backen er Herman Mowe. Men han har operert for et brudd i armen.

I et langt og tøft sluttspill er det å ha bredde i troppen veldig viktig. I kvartfinalene mot Storhamar for to år siden endte vi opp med Sørvik, Ekelund, Strøm, Koch, Wikstøl og Colin Spaberg Olsen som aldri hadde spilt back før. Skulle vi bli i manko på backer mener jeg at den som kanskje kan vikariere er Magnus Brekke Henriksen. Han har en rolle som center i 4. rekka hvor det defensive spillet er en viktig del av oppgaven hans.

Vi manglet også Mika Partanen sist. Heldigvis var det ikke snakk om skade eller sykdom. Han var en snartur hjem til Finland pga familieforøkning. Ble far forrige dagen. Jeg regner med at han er tilbake og klar for kampen tirsdag.

En som ikke spiller er Pontus Finstad. Han har gips på hånda og ble operert for 10 dager siden. Har hørt at han er ferdig med sesongen. Mens andre hevder han er tilbake i starten av april.

Når det gjelder publikum var vi 2033 i den første kvartfinalen mot Stjernen. Det er bare det femte beste publikumstallet etter to kvartfinaler  ISHOCKEY LIVE

Laget fortjener mer støtte. Selv med bare 2000 på tribunen sist torsdag ble det elektrisk stemning fordi laget klarte å tenne oss.

Foreløpig litt labert billettsalg. Men det tar seg forhåpentligvis opp i løpet av mandag og tirsdag. Kan vi nærme oss 3000?
Svar


Meldinger i denne tråden
3. kvartfinale VIF - Stjernen tirsdag 19.03.24. kl. 1900 - av sorum2 - 03-17-2024, 11:55 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)