Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga - Sogndal. Mandag 1. April. kl. 17.00
#61
(04-01-2024, 07:04 PM)Kenneth Skreiv: Utrolig at keeperen til Sogndal ikke fikk kort for drøying, startet vel allerede i andre minutt.

Ja, huff.
Han skulle hatt gult allerede i slutten av første omgang.
Holder ikke at dommeren bare legge til et par min ekstra.
Og utrolig irriterende at Sogndal spillerne bare legger seg ned i et sett for å få en pause fra Enga-trøkket. 
Kan ikke huske at jeg noen gang tidligere har sett SÅ mange av motstanderlagets spillere legge seg ned uten alvorlige skader i en Enga kamp. Må jo ha vært 6-7 stk.

Men vi får håpe en slik type kamp er god læring for Enga-spillerne.
Dette vil de møte ofte fremover
Fikk i hvert fall satt ett mål til slutt.

Brann var heller ikke noe bedre i sin første hjemmekamp i Obos i 2022.
1-1 mot Åsane. Selv etter 4-0 mot Ranheim borte i serieåpningen.
Etterhvert cruiset Brann inn til suveren førsteplass.
Tror det vil skje med Enga også når de blir mer samspilte.
Svar
#62
(04-01-2024, 07:23 PM)Flemmern Skreiv:
(04-01-2024, 06:56 PM)Jocke Skreiv: Skuffende resultat.. Bærer bud om at OBOS kan bli en tøff affære.

For dårlig presisjon som feller oss, i begge ender. Kreuziger må ha den verste pasningsfoten jeg har sett på den Engastopper. Og det sier ikke så lite..

Uenig i Kreuz. Han spiller pasninger med langt høyere vanskelighetsgrad enn våre andre bak der, og da vil det bli en og annen feilpasning.
Idumba spiller jo knapt ballen framover. Han bør nevnes som banens dårligste.
Han står oppå ballen i sikkert 5 minutter tilsammen, og spiller sidelengs etter å ha "vendt" frem og tilbake en rekke ganger. De gangene han spiller framover, er det sikre 5-meters pasninger. Elendig debut.
Samme med Ambina, du verden så mange feilpasninger våre innleide produserte idag. I tillegg er han alt for treg.
Merkelig at ingen andre enn jeg nevner de 2, de var rett og slett elendige.
Hedenstad også.

Ser at Jukle blir nevnt som en syndebukk, men han var et bra oppspillspunkt på venstre siden. Høyre fungerte ikke i det hele tatt i første. Jukle har dessverre alt for få spillere å spille på i boksen, så da blir det en finte og støttepass, eller en pasning inn i boks ingen får tak i. Han var langt fra dagens dårligste for å si det sånn.
Strand banens beste, overalt, bryter, spiller pasninger og gjorde en god kamp.
Hagen var grei i første, men veldig god i andre. Viser at han blir viktig.

Sjøeng er nok ligaens beste keeper. Det tror jeg vi kommer til å nyte godt av. Ekstremt dyktig på innlegg, som har vært en svakhet av tidligere keepere.

Du sa kjapt at Bengtsson var elendig og en miss fra Enga Hockey. Nå hyller du han.

Tipper det samme skjer med våre to nye.
Svar
#63
(04-01-2024, 07:28 PM)Thorstein Skreiv: Begynner trenerteamet med den samme leksa om at vi skal ha rutinerte spillere på banen som "tåler trøkket det er å spille for Vålerenga" allerede før vi har begynt OBOS-ligaen? Hva er grunnen til at man starter med Hedenstad og Kreutz i dag. Absolutt ingen gode grunner for å begynne slik.
Borchgrevink er vår beste høyreback. Kiil Olsen er pr. i dag vår beste stopper. Det må jo være nitrist, spesielt for Kill Olsen, å se spillere som ikke er bedre enn ham få tillit i fjor og nå i år.

Helt ærlig må bakke og Myhre lukke opp øynene og bruke de spillerne som faktisk er best. Dropp dette tullete "gammel nok"-opplegget. Det funker ikke. Vi trenger hjerte, hurtighet og ungdommelig galskap på banen.

Kiil har vært skadet, så han må få lov til å komme seg inn i det. Når det gjelder Borch, så sies det at Hedenstad har vært outstanding på trening i vinter, og vært klart bedre enn Borch. Hvorfor skal ikke trenerne spille med de som presterer best på trening?
Svar
#64
Synes Vålerenga spilte bra i dag. Hagen, Strand, Håkans, Bjørdal - mye bra. Skapte mange sjanser. Må terpe mer på offensivt not etablert forsvar. Så går dette veien. Norges beste supportere!
Svar
#65
Ingen bombe at vi sliter mot parkerte busser. Men det er jo akkurat det vi har trent på i vinter! Så og si alle laga i ligaen vil jo ligge sånn mot oss! Skuffende at vi ikke var klar for det.
Jukle får mye plass på sin kant, ingen tvil om det. Men innlegga hans er jo 80% rullekake! De fleste gikk jo bare i nærmeste sogndøl.. Defensivt er han også litt skummel så syntes ikke han overbeviste. Hagen skal jo på mange måter være bokåpneren vår, men han får det heller ikke helt til. Flere lobber bak som kan fungere, men bare ender opp i intet.

Med Kamara får vi en mann som virkelig kan fores innlegg. Håper han er klar til å spille mer fremover. Dagens lyspunkt sammen med gollen til Håkans. Og Østblokka da. Men det er jo ingen overraskelse..
Svar
#66
(04-01-2024, 08:26 PM)Paulinho Skreiv: Synes Vålerenga spilte bra i dag. Hagen, Strand, Håkans, Bjørdal - mye bra. Skapte mange sjanser. Må terpe mer på offensivt not etablert forsvar. Så går dette veien. Norges beste supportere!

Jeg er enig med dine vurderinger av alle de du nevner. Det jeg dog savner er at forsvaret vårt er raskere med ballen. De både slurver og er trege med ball. Da rekker motstanderen å vri raskere enn oss. Det burde børe unødvendig. 
Så savner jeg galskap i 16-meter’n. At noen tar ansvar, drar av en mann og skaper farligheter litt på egen hånd. Hvis vi ikke har noen som tar det ansvaret blir det enda vanskeligere å stange.

Vi er klart best i dag men vi trenger 3-poengere framover for snart møter vi våre hovedkonkurrenter i 6-poengskamper som kan avgjøre opprykk eller ikke.
Svar
#67
Akkurat kommet hjem etter å ha vært på stadion, og jeg er litt overraska over noen av karakteristikkene her. Jukle var helt middels, men han prøvde ihvertfall. Hedenstad var svak, og det samme var Kreuz. Ja, han slår et par pasninger forover (som var sårt savnet i dag, mer om det etterpå), men han er særdeles svak i posisjoneringa og virker ikke være spesielt duellsterk, eller rask for den saks skyld. Ja, Idumba sto mye med ball, men han skjønte vel ikke hva faen som skjedde der 9 andre Engaspillere sto og klødde seg i ræva hver gang han hadde balle? Jeg syntes han var bestemann i forsvaret, og virket vondt å møte. Det har vi savna siden Panzer! Sjøeng gjorde jobben, selv om det ikke var stort. Det var heller ikke uten risiko de pasningene mellom han, Idumba og Kreuz. Hadde hjertet i halsen flere ganger.

Midtbanen var svak. Hagen selger seg istedet for å ta returløpet på baklengsen, så de kommer 3 mot to i overtall. Helt hårreisende dårlig, selv om tversover'n var PostNord-kvalitet. Bjørdal ser ut som han har glemt rolla som indreløper, og kom framover kun et par-tre ganger i hele førsteomgang. Ambina har en litt svak pasningspot, men han vant ballen flest ganger av alle (sammen med Strand). For vi vant ballen raskt tilbake, det bare virka som vi stivna helt når vi hadde ballen.

Håkans var anonym i første, men det var nok fordi Saftsvina hadde en plan for å stoppe ham. Han vokste stort i andre omgang, og blei vår beste til slutt. Reijks virka helt middelmådig, og burde satt den chip'en aleine med keeper. Riktignok burde vi vært en mann mer etter han blei tatt på 16 meter, men dommern var livredd for å gjøre noe matchavgjørende og ga bare gult. Strand var Strand, god til noe, samtidig som han er bakoverpasningenes konge. Men han er på plussida i dag. Kamara var mye bedre enn Reijks, og det er litt rart at vi begynte å legge inn etter at han kom inn, mens Reijks fikk ett(?) innlegg...

Bakke var ræva i dag. Det var null intensitet i første omgang, minus et par minutter på slutten. Spillerne virka skitnervøse, og det virka ikke som om vi hadde en plan for å brekke opp 4-2-4-0-taktikken til Flo. Det så akkurat ut som hele fjorårssesongen, med småspill på tvers og bakover 99% av tida, null samtidige bevegelser og null samhandling mellom spillerne. Det var kun mellom back og ving det var noe bevegelse i det hele tatt. Hva faen driver de med på feltet? For min del var detta "strike 1". Hvis vi ikke har 7 poeng etter tre kamper bør han gå!

Sogndal "går for opprykk" my ass. Han vingen (nr.7?) var den eneste med et gram av kvalitet. De hadde 3 gode angrep hele kampen, og det eneste de gjorde var å lage frispark og drøye tid hele kampen. De hadde liksomskader fra første spilleminutt, og det toppa seg ta benken gjømte ballen bak setene når vi skulle ha innkast. Forbanna svin. Jeg håper de går ned, og det gjør de garantert om nr.7 forsvinner.

Klanen var bra+ i dag, men det er altså så hinsides patetisk å stå og synge om Istanbul når vi ligger under. Skjønner de ikke hvor patetisk det er å synge det? Man trenger faen ikke noe mirakel for å hente opp ett mot Sogndal. Og så sang dem det faen meg på 1-1 også. Jeg og mange andre på østblokka sang av full hals på alle sangene unntatt den. Hører de ikke hvor få som synger med? Skjerpings!

Ellers var dagens høydepunkt å slippe VAR. Fy faen så deilig det var å kunne vite med engang at det var mål og gå bananas, eller kjefte dommeren huden full! Er nesten så jeg tenker at et år i OBOS er verdt det bare vi blir kvitt var til neste år når vi er tilbake.
Svar
#68
(04-01-2024, 07:31 PM)Ettlagioslo Skreiv:
(04-01-2024, 07:23 PM)Flemmern Skreiv:
(04-01-2024, 06:56 PM)Jocke Skreiv: Skuffende resultat.. Bærer bud om at OBOS kan bli en tøff affære.

For dårlig presisjon som feller oss, i begge ender. Kreuziger må ha den verste pasningsfoten jeg har sett på den Engastopper. Og det sier ikke så lite..

Uenig i Kreuz. Han spiller pasninger med langt høyere vanskelighetsgrad enn våre andre bak der, og da vil det bli en og annen feilpasning.
Idumba spiller jo knapt ballen framover. Han bør nevnes som banens dårligste.
Han står oppå ballen i sikkert 5 minutter tilsammen, og spiller sidelengs etter å ha "vendt" frem og tilbake en rekke ganger. De gangene han spiller framover, er det sikre 5-meters pasninger. Elendig debut.
Samme med Ambina, du verden så mange feilpasninger våre innleide produserte idag. I tillegg er han alt for treg.
Merkelig at ingen andre enn jeg nevner de 2, de var rett og slett elendige.
Hedenstad også.

Ser at Jukle blir nevnt som en syndebukk, men han var et bra oppspillspunkt på venstre siden. Høyre fungerte ikke i det hele tatt i første. Jukle har dessverre alt for få spillere å spille på i boksen, så da blir det en finte og støttepass, eller en pasning inn i boks ingen får tak i. Han var langt fra dagens dårligste for å si det sånn.
Strand banens beste, overalt, bryter, spiller pasninger og gjorde en god kamp.
Hagen var grei i første, men veldig god i andre. Viser at han blir viktig.

Sjøeng er nok ligaens beste keeper. Det tror jeg vi kommer til å nyte godt av. Ekstremt dyktig på innlegg, som har vært en svakhet av tidligere keepere.

Du sa kjapt at Bengtsson var elendig og en miss fra Enga Hockey. Nå hyller du han.

Tipper det samme skjer med våre to nye.

Nå skal vi ikke snakke hockey her inne, men det er helt korrekt. Det er jo ikke så merkelig når en svensk importspiller fra SHL ikke preger norsk hockey.
Hva som er årsaken til at han startet så dårlig vet jeg ikke, men det kan være trener, rekkekombinasjoner eller tilvenning.
Nå er han en av våre beste synes jeg og presterer i hver kamp, offensivt og defensivt. Klassespiller i mine øyne.

Så til fotball igjen. Jeg håper jo selvfølgelig at disse gutta slår til, men idag var de elendige. Sinket spillet, gjorde en rekke pasningsfeil og virket ikke helt som de var tilstede.
Vi som supportere må få både rise og rose spillere, det er en del av gamet.
Idag burde de vært bytta ut mener nå jeg.
Svar
#69
Men, var det straffe? Tenker på den eventuelle handsen i første.

Og, hva med fellingen av Håkons - var det rødt?
Svar
#70
(04-01-2024, 09:23 PM)Morrison Skreiv: Men, var det straffe? Tenker på den eventuelle handsen i første.

Og, hva med fellingen av Håkons - var det rødt?

Usikker på om det burde vært straffe. Er så dårlig reprise på TV-sendinga. Den treffer hånda, men usikker på hvor inntil kroppen den er.
Fellingen mener iallefall Håkons at burde vært rødt. Håkans er forbi og blir felt på vei mot mål, av bakerste mann. Jeg mener det burde vært rødt.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 11 Gjest(er)