Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga - Sogndal. Mandag 1. April. kl. 17.00
#51
(04-01-2024, 05:56 PM)Hermansen Skreiv: Tok turen i et optimistisk anfall. Etter 45 min angrer jeg på at jeg ikke ble hjemme og vasket bilen. Null bevegelse foran ballfører og ballfører blir da ballsvake midtstoppere som spiller 5-meters pasninger seg i mellom, med lav fart og presisjon. Har sett maling tørke raskere enn vårt pasningsspill. Helt skrekkelig å se på. Etter en drøy halvtime har vi et par halvsjanser, men oppskriftsmessig blir det istedet 0-1 på en kontring.
Ingen har markert seg positivt, dårligst så langt Hagen (null bevegelse) og Juklerød (feilpasningenes konge). Vanskelig å forstå hva Bakke forsøker å skape her. Merkelig lagoppsett og null energi. Den skjeve oppstillingen fører bare til at vår høyre side er underutnyttet. Hedenstad kan neppe være varm, langt mindre svett. Vi bruker hverken vår raske høyrekant eller oppspillspunktet i midten framme (ikke spesielt mobil forøvrig). Forferdelig fotball. Gir det 20 min i annen omgang, så blir det antagelig hjem til bilvask.

Jeg mener Jukle har vært en av våre beste så langt. Han er alltid tilgjengelig og får ballen mye på siden og kommer seg til dødlinja. Pasningene inn foran mål kunne vært bedre, det er jeg enig i.
Hagen er litt usynlig ja, men de som har prega elendigheten så langt er Hedenstad som ikke ser ut til å ha spilt fotball på mange år. Mottak med tresko, pasninger som ikke holder mål osv.
Jeg drister meg til å si at våre 2 innleide også har vært skrekkelig dårlige. Pasningsfeil, treghet, plasseringsfeil og de har ødelagt rytmen i spillet ved å stå på ballen eller vende opp helt uten må og mening.
Strand har vært veldig god, og jeg synes Kreuz har noen fine pasninger framover, selvom han har bomma på et par, så forsøker han iallefall å spille gjennom og forbi neste ledd for å skape overtall framover.

Dette er hvordan sesongen kommer til å framstå, hvor vi eier ballen og må skape sjanser gjennom en mur av forsvarsspillere.
Klarer vi ikke løse dette, blir det Obos i 2025 også.
Svar
#52
Synes det siste kvarteret er ganske bra . En i stanga der bl.a. Få inn Borch og Kamara nå, så snur vi dette.
Svar
#53
Deilig Håkans. Dommerstanden i denne ligaen er jo også ganske ræv.. jeg gruer meg til dommern vi får mot Preben & Co..

Så legger bønda seg ned hver gang.. jeg må på hjertemedisiner i løpet av sesongen. Det beste med denne kampen er å se et fullstappa østblokka. Ellers burde vi vunnet. Bønda har 2 og en halv kontring og scorer på den ene. Men sånn blir 2024. Vi må fort helst score først i hver eneste kamp..
Svar
#54
Skuffende resultat.. Bærer bud om at OBOS kan bli en tøff affære.

For dårlig presisjon som feller oss, i begge ender. Kreuziger må ha den verste pasningsfoten jeg har sett på den Engastopper. Og det sier ikke så lite..
Svar
#55
Utrolig at keeperen til Sogndal ikke fikk kort for drøying, startet vel allerede i andre minutt.
Svar
#56
Siste 45 tok seg betraktelig opp og burde gitt 3 poeng. Laget mye bedre med Kamara på topp selv om han ble godt pakket inn. Borch må også starte. Trenger ny VB for Juklerød er for meg selve bildet på hva vi har gjort galt de siste årene. Å betale penger for ham - 2 ganger - er faen meg helt hinsides.

OBOS kan bli en seig affære med mange slike kamper. Mange cupfinaler med drøying, filming og generelt svake dommere (dagens var vel midt på treet middelmådig, ingen gedigne feil men tok aldri fatt i Sogndals tidsdrøying). Ganske typisk om vi blir det første ‘store’ laget som ikke greier opprykk ved første forsøk…
Svar
#57
Utrolig skuffende resultat og prestasjon.
Dette var jo kampen hvor vi skulle få et positivt resultat.

Ikke minst vise at vi for alvor ville være favoritt til å rykke opp.
Vi er langt unna der.
Svar
#58
Målet til Sogndal, er bare Håkans sitt. Føkkings elendig. Bra mål da. Denne Østerrikeren i forsvar? Få han bort, sammen med Juklerød.
Svar
#59
(04-01-2024, 06:56 PM)Jocke Skreiv: Skuffende resultat.. Bærer bud om at OBOS kan bli en tøff affære.

For dårlig presisjon som feller oss, i begge ender. Kreuziger må ha den verste pasningsfoten jeg har sett på den Engastopper. Og det sier ikke så lite..

Uenig i Kreuz. Han spiller pasninger med langt høyere vanskelighetsgrad enn våre andre bak der, og da vil det bli en og annen feilpasning.
Idumba spiller jo knapt ballen framover. Han bør nevnes som banens dårligste.
Han står oppå ballen i sikkert 5 minutter tilsammen, og spiller sidelengs etter å ha "vendt" frem og tilbake en rekke ganger. De gangene han spiller framover, er det sikre 5-meters pasninger. Elendig debut.
Samme med Ambina, du verden så mange feilpasninger våre innleide produserte idag. I tillegg er han alt for treg.
Merkelig at ingen andre enn jeg nevner de 2, de var rett og slett elendige.
Hedenstad også.

Ser at Jukle blir nevnt som en syndebukk, men han var et bra oppspillspunkt på venstre siden. Høyre fungerte ikke i det hele tatt i første. Jukle har dessverre alt for få spillere å spille på i boksen, så da blir det en finte og støttepass, eller en pasning inn i boks ingen får tak i. Han var langt fra dagens dårligste for å si det sånn.
Strand banens beste, overalt, bryter, spiller pasninger og gjorde en god kamp.
Hagen var grei i første, men veldig god i andre. Viser at han blir viktig.

Sjøeng er nok ligaens beste keeper. Det tror jeg vi kommer til å nyte godt av. Ekstremt dyktig på innlegg, som har vært en svakhet av tidligere keepere.
Svar
#60
Begynner trenerteamet med den samme leksa om at vi skal ha rutinerte spillere på banen som "tåler trøkket det er å spille for Vålerenga" allerede før vi har begynt OBOS-ligaen? Hva er grunnen til at man starter med Hedenstad og Kreutz i dag. Absolutt ingen gode grunner for å begynne slik.
Borchgrevink er vår beste høyreback. Kiil Olsen er pr. i dag vår beste stopper. Det må jo være nitrist, spesielt for Kill Olsen, å se spillere som ikke er bedre enn ham få tillit i fjor og nå i år.

Helt ærlig må bakke og Myhre lukke opp øynene og bruke de spillerne som faktisk er best. Dropp dette tullete "gammel nok"-opplegget. Det funker ikke. Vi trenger hjerte, hurtighet og ungdommelig galskap på banen.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)