Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarpsborg 08 - Vålerenga, Søndag kl. 17:00
#51
Sjøeng er god, men at vi ligger med fem bak er krise, alle blir bare passive..
Svar
#52
Ble jo mye bedre etter at DEF fikk sparken ja… Blir Obos 2024, får bare håpe vi rykker direkte opp selv om jeg tviler
Svar
#53
Fryktelig omgang. Illic og Sjøeng er de eneste som er på jobb. Eneste annet lyspunkt er at Glimt leder i Bærum.
Svar
#54
(11-05-2023, 06:49 PM)ForrestGump Skreiv: Synes det blir vel drøyt å skylde alt på Strandberg når samtlige er elendige defensivt.
Midtbanespillera til Særp sklir igjennom alle våre medtbanespillere uten motstand.

Likevel spiller vi med de samme kamp etter kamp? Strand er jo totalt ubrukelig både hjemover og fremover.
Svar
#55
På det første og andre målet et det Hagen som roter med markeringa. På den tredje taper Borch en hodeduell, før Hagen igjen mister mannen sin....
Svar
#56
(11-05-2023, 06:47 PM)hmchrist Skreiv: Hva er det Strandberg driver med? Lei av å spille for VIF? Trenger han et nedrykk for å komme ut av kontrakten? Å stå sånn som ei saltstøtte i eget felt mens motstanderne legger ballen godt til rette er HELT utilgivelig.

Hadde for noen uker siden avskrevet poeng i denne kampen og kalkulert med at poengene vi trenger skulle hentes mot Stabæk og HamKam, men sånn som de lagene har våkna i det siste lurte jeg meg sjøl til å tro at vi kanskje kunne få med oss noe i Sarpsborg. Tror det eneste som kan redde oss fra nedrykk er at Sandefjord gjør det like dårlig som oss og holder seg bak oss. Heia Aalesund...

Dette er over. OBOS 2024.
Svar
#57
(11-05-2023, 06:49 PM)ForrestGump Skreiv: Synes det blir vel drøyt å skylde alt på Strandberg når samtlige er elendige defensivt.
Midtbanespillera til Særp sklir igjennom alle våre medtbanespillere uten motstand.

Er vel ingen som skylder "alt' på han..men han et kaptein og landslagsspiller (utrolig nok) og leverer under pari gang på gang, og ser i dag ut som om han ikke kunne brydd seg mindre. Du er happy med hans prestasjoner?
Svar
#58
Fryktelig omgang! Ser ut som det er tellefeil i forsvar hver jævla gang sarp kommer, ballwatching og forventninger om at andre stepper opp og gjør noe over hele linja. Uvirkelig å se når vi er i den situasjonen vi er i.. KJEMP OG GI ALT FOR HELVETE!!
Svar
#59
Sarpsborg 08 ser ut som en million, mens vi fortsetter i samme, forutsigbare bane med stø kurs for kvalikkamper og/eller OBOS. Fryktelig tungt å se på et kollektiv som ikke fungerer.
Svar
#60
Strandberg kan bare ta sakene sine og stikke.
Helt komplett udugelig spiller..

Han gir fullstendig faen og det ser man på "innsatsen" også.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)