VPN-forum

Full utgave: Kamptråd Vålerenga - Comet Halden tirsdag 7. nov kl. 1830
Du leser nå en ned strippet utgave av innholdet på sida. Les den fulle utgaven med full formatering.
En ting som gjelder her. 3 poeng og serieledelse! 

Denne kampen er flyttet fra uka før jul. Vi skulle også ha spilt mot Storhamar den uka. Den er flyttet til tirsdag 5. desember. Jeg tror årsaken er at vi ville måtte mangle Solberg og Koch som skal spille U-20 A-VM i Göteborg i jula.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

Vålerenga vartet opp med klok festhockey. Storhamar sank som Wasa (vartoslo.no)

Nielsen etter Jordal-debuten: - Slikt har vi ikke hjemme (nitten.no)

PS! Det er veldig labert billettsalg til kampen tirsdag, og ingen tiltak fra klubben denne gangen. Alle regner med lett match mot Comet. Men den kommer til Jordal med en stor skalp i billett. De vant nemlig 2-1 mot Oilers i helga.  Sammendrag: Comet - Stavanger Oilers 2-1 (tv2.no)
Greit nok at det ikke forventes mange solgte på en kamp som dette, men det er uansett rart med null promotering eller tiltak for å øke salget noe.

Off topic, men på de utsolgte kampene ser vi hvor lite egnet Jordal er til mange tilskuere - spesielt på øvre plan. Stappfulle kiosker med eviglange køer, halvtomme kiosker hvor enkelte stengte allerede før 2. pause var over (!), umulig å komme seg noe sted på øvre plan uten å "brøyte vei" fordi det er for smalt.

Her må noe gjøres med kioskløsningene, for eksempel betaling med Vipps hvor kioskene har mulighet til å klargjøre bestillinger til pausen - eller mer servering på tribunene, og ikke minst bedre varefyll foran storkampene slik at man unngår å gå tom for basisvarer.

At man for eksempel går tom for popcorn og kaffe som selges til blodpris er ikke bra, dette burde være en smal sak å gjøre noe med.

Dette med at man ikke har plass til ting (ei heller beina) ved plassen sin fordi arenaen er bygd med asiatisk standard og fordi det ikke er tatt hensyn til at setene er montert noe ut fra betongen er ikke noe klubben kan noe for, men noe arkitekten og de som godkjente denne løsningen (kommunen?) burde blitt stilt til ansvar for.
Skal vi lage en egen tråd for Jordal Amfi, intro og div? Gjør du det, og start med det innlegget her.
Enga på topp! Fin gjennomføring i dag. Særlig andre periode er bra, da vi vinner 4-0. Vår finske superduo gjør jobben, og Tomas Olsen er en het potet. Fine overtallsscoringer, og det er så vidt Comet får låne pucken i hele perioden.
https://www.dagsavisen.no/sport/ishockey...dJTRbeAoHU Sander Thoresen og Andrew Nielsens første timer på norsk is.