dagboka

Dagboka mandag 31. desember 2018

Det er ikke mulig å plukke poeng på en bedre måte enn det som skjedde i går kveld. I siste sekund utligner vi mot Oilers, og i sudden vinner vi på straffer. Dagboka har også et fotballspørsmål om 2019.

Husker du bortekampen mot Oilers i september? De ledet både 1-0 og 3-2, men vi snudde kampen med to raske mål helt på slutten av tredje periode. Seier 4-3. Deilig!

Aftenposten skriver om det som skjedde i går:

Publikum ble servert et vanvittig hockeydrama da landets to beste hockeylag møttes til dyst i Furuset Forum. Vålerenga trakk til slutt det lengste strået.

Oilers hadde elleve seire på rad og så ut til å fortsette den gode trenden. Det var en utrolig snuoperasjon som gjorde at vi tok innpå serielederen fra Stavanger, og nå er vi bare tre poeng bak etter 3-2-seieren.

Så er spørsmålet: Hvor bra er egentlig Vålerenga Hockey denne sesongen?

Hva tror du om Vålerenga Hockey i serien denne sesongen?

View Results

Loading ... Loading ...

Her kan du se og høre Martin Røymark:

Hvordan går det i sluttspillet?

View Results

Loading ... Loading ...

Vålerenga Fotball

Hva tror du om fotballåret 2019? Onsdag 9. januar samles gutta igjen for å trene. Fredag 18. januar er første treningskamp mot Sarpsborg 08.

Hvordan går det med Vålerenga Fotball i 2019?

View Results

Loading ... Loading ...

Kristoffer Hay

Aalesund har signert Kristoffer Hay fra Vålerenga og Tega George fra Kjelsås. Begge har skrevet kontrakt ut 2020. Hay er midtstopper, og spilte sist sesong på lån i Tromsdalen. 20-åringen kom til Vålerenga fra Hønefoss i 2016, men har aldri levert varene på Valle. Dagboka blir dog ikke veldig overrasket om nettopp Hay scorer på corner i en cupkamp mot oss i 2019…

Også Tega George er et kjent Vålerenga-navn. Han spilte for oss fra 2012 til og med 2015, og gikk til Grorud i 2016. Han fikk med seg 25 kamper for rekruttlaget vårt i 2015.

Vålerenga i dag

Dagboka ønsker alle våre lesere et godt nytt år, og helt til slutt:

Facebook-kommentarer:

Ingen tilbakemeldinger

Det kan hende du også liker...