Dagboka mandag 5.desember 2016

Dagens dagbok er sein og kort. Sånn blir det når man er teppebelagt med møter og må bruke pausene på å krangle med IT-avdelinga fordi den mobile kontorløsninga ikke fungerer slik det skal. Uansett…dagboka i dag oppsummerer kort noen av helgas hockeykamper og vi avslører Martin Laumann Ylvens favoritt julegodis. Det er nemlig karameller…og han … Fortsett å lese «Dagboka mandag 5.desember 2016»

Dagens dagbok er sein og kort. Sånn blir det når man er teppebelagt med møter og må bruke pausene på å krangle med IT-avdelinga fordi den mobile kontorløsninga ikke fungerer slik det skal. Uansett…dagboka i dag oppsummerer kort noen av helgas hockeykamper og vi avslører Martin Laumann Ylvens favoritt julegodis. Det er nemlig karameller…og han lager de sjæl!

Denne andre helga i advent starta med hockeymatch på Jordal. Iskrigerne hadde invitert daljokkene fra Lillehamer på både gløgg og karameller…gode gammaldagse fløtekarameller servert av Ylven. Godteriposen åpna han etter at det var blåst etter andre periode. En eller annen daljokk presterte å sende en puck i retning Søberg etter at signalet for endt periode var gått – noe som i seg selv er usportslig. At begge røyk på minutter for usportsligheter er innafor. Uansett….la oss starte med første periode.

Gutta kommer greit i gang, men Lillehammer er hakket vassere. Vi får et par goaler i mot og ligger under 2-0 når det blåses av for pause.  Andre periode kjørte gutta på med mer tempo på jerna og kjappe bytter. Vi spiller relativt tight og enkel hockey. Det får vi betalt for. #10 Trygg putter vår første goal etter knappe 2 minutter spill. Omgangen var ikke 5 minutter gammel før #18 Olsen utligna slik at det sto 2-2. #35 Laumann Ylven førte oss opp i ledelsen etter rundt 13 minutter spilt, og vi gikk til pause med en 3-2 ledelse.

Tredje periode var tettere. Lillehammer tar i sluttminuttene ut keeper og Laumann Ylven blir, med under 10 sekunder igjen, slasha i det han skal til å sette pucken i åpen kasse. Det dømmes korrekt teknisk mål, og vi vinner kampen 4-2. Etter denne runden ligger gutta på tredjeplass på tabellen med 47 poeng. Det er bare 3 poeng opp til LØK på andreplass. Neste kamp spilles borte mot Stjernen førstkommende torsdag. Neste hjemmekamp er førstkommende lørdag kl 16.00 på Jordal. Da er det serieleder Stavanger som kommer til Oslo for å avgi poeng. Det kommer til å bli smekkfult i amfien denne lørdagen, så kjøp billett asap. Og ikke glem å kle deg i blått. Denne lørdagen farger vi nemlig Jordal blå!!

Gutta på U18 slo Stavanger 6-0 på lørdag. De som putta for oss var #29 Søhagen , #45 Bjørnslett, 2 #21 Martinsen og 2 av #32 Spaberg Olsen. I kassa sto #48 Breivold som en vegg! Ikke nok med det…Breivold hold nullen i søndagens kamp også. Da slo gutta Stavanger 5-0. 2 mål ble scora av Bjørnslett. Vaaler, Martinsen og Francke putta alle ett hver.

I helga spilte gutta på U20 sin siste seriekamp før jul. De møtte Storhamar borte i fjøset. Kampen endte med 4-2 seier til oss. De som putta var #22Hagen,#28Solberg  #48Aspehaug og #40Vaglen.

Vi har sagt det før og vi sier det igjen. Vålerenga Hockey gjør en sjukt bra jobb med talentutviklinga i klubben. Å produsere egne spillere og lag som leverer så bra er gull! Det ser lyst ut for framtida, og vi er faen så stolte.