Dagboka tirsdag 22. september 2015

Litt andrelag, litt fredagskamp og litt generelt vissvass i dagens Dagbok. Knallsterk borteseier av Vålerenga 2 Vålerenga 2 møtte KFUM borte mandag kveld. Det endte med en kanondeilig 3-4 seier. Enga tok ledelsen etter en scoring av Rasmus Lindkvist. Etter at tidligere Enga-junior Dennis Obeng hadde utlignet til 1-1, putta hjemmelagets Sindre Ek 2 ganger … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. september 2015»

Litt andrelag, litt fredagskamp og litt generelt vissvass i dagens Dagbok.

Knallsterk borteseier av Vålerenga 2
Vålerenga 2 møtte KFUM borte mandag kveld. Det endte med en kanondeilig 3-4 seier. Enga tok ledelsen etter en scoring av Rasmus Lindkvist. Etter at tidligere Enga-junior Dennis Obeng hadde utlignet til 1-1, putta hjemmelagets Sindre Ek 2 ganger på 2 minutter. Dette knakk likevel ikke moralen til gutta og Niklas Castro ga håp med en 3-2 redusering før pause. Etter 50 minutter utlignet Lindkvist med sin andre scoring for kvelden, før Aron Dønnum skaffet oss seier og 3 poeng i det 90. minutt. Fantastisk å se moralen gutta viser for å komme tilbake fra 2 mål under! Nå er det bare å se oppover på tabellen.

Ny sponsor til hockeygutta
Undertegnede leste i går at VIF-hockey melder at de har signert en sponsoravtale med firmaet Broderi- og Laser-Eksperten. I fare for at fantasien IKKE skulle gå amok lot jeg være å lese selve saken. Akkurat som kommentarfelttrollene i nettavisene tenkte jeg at jeg skulle spekulere i hva saken handlet om, bare ut ifra overskriften; Jeg håper selvfølgelig at Broderi- og Laser-eksperten er et firma som bruker salget av broderioppskrifter- og utstyr til gamle damer, som et skalkeskjul for produksjonen av laserpistoler, lyssabler, og annen sci-fi moro som allmuen ikke tror eksisterer ennå. De har selvfølgelig James Bond eller Mission Impossible-aktige lasere rundt hele fabrikken sin. Dette for å holde industrispioner på avstand fra deres største produksjonshemmelighet; broderinålversjoner av Star Wars lyssabler! Det vil revolusjonere broderiverdenen, og nerder over hele Norge vil nå kaste seg over muligheten til å brodere sine egne bunader. VIF-hockey skal være takknemlig for at de får være med på denne drømmereisen.
Hvis du ikke synes dette var gøy og vil knuse all barnetro og fantasi hos 31-åringer som meg, eller du vil lese om hva de egentlig driver med, trykk her!

Mulighet for grisebillige billetter til Start-kampen
Flere av A-lagsspillerne vil befinne seg i DNBs avdeling på Karl Johan førstkommende torsdag. Der skal de dele ut billetter til Start-kampen for den nette sum av 25 kr. De første 100 som kommer innom får til og med et gratis Engaskjerf. Billettinntektene går uavkortet til Røde Kors sitt arbeid øremerket flyktninger på flukt. Har du ikke flere unnskyldninger igjen for ikke å dukke på Ullevål på fredag sier du? Det er riktig det! Da ses vi da.

Enga i dag
Vi gleder oss over andrelagets seier, drar på synsundersøkelse, velger ut nye briller, og ser derfor enda bedre hva dommeren gjør feil på fredag.