Dagboka fredag 27. mars 2015

Et nytt knepent tap i Stavanger i går, mens unggutta har begynt å trille ball for ungdomslandslagene. Også ser vi på hva som skjer rett nord for Oslo. Tap for iskrigerne Det ble et nytt knepent tap mot Oilers i går. 4-3 (1-0, 3-1, 0-2) endte kampen og som vi ser så henger ikke Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. mars 2015»

Et nytt knepent tap i Stavanger i går, mens unggutta har begynt å trille ball for ungdomslandslagene. Også ser vi på hva som skjer rett nord for Oslo.

Tap for iskrigerne

Det ble et nytt knepent tap mot Oilers i går. 4-3 (1-0, 3-1, 0-2) endte kampen og som vi ser så henger ikke Vålerenga med i de to første perioden. I tredje periode derimot var det fyr i teltet og det så ut som at gutta skjønte alvoret. Vålerenga vinner skuddstatistikken 36-35 i kampen.

I tredje periode våkner Vålerenga, mest de siste 5. minuttene og det er etter 17.35 i tredje periode at Vålerenga reduserer til 4-2. Deretter tar går det nøyaktig et minutt og to sekunder før Vålerenga scorer igjen, 4-3. Når Åjlars så får en utvisning etter 18.50 så øyner vi virkelig håp. Vålerenga har en sjanse, to sjanser og tre sjanser de siste 1 minutt og 10 sekundene, men man avslutningene er grusomt dårlige. Enten går de på utsiden av stengene eller rett på Åjlars sin keeper.

Uttelling på sjanser har vært grusomt for Vålerenga lenge nå, men nå ryker man altså på hodet ut av sluttspillet på grunn av det (og slapt forsvarsspill). Med litt mer dyktighet i går hadde man vunnet kampen.

Nå er fjerde og mest sannsynlig siste kamp på Jordal førstkommende lørdag klokka 16.00. Vi regner ikke med at motivasjonen er på topp lenger, 0-3 i kamper gjør det tilnærmet umulig å komme tilbake. Men hei!, mirakler har skjedd før, så hvorfor ikke.

Ungdomslandslagene

Ivan Näsberg og Mattias Totland er ute i den store verden og spiller for ungdomslandslagene. Näsberg for G19 og Totland for G18.

Ivan spilte hele kampen for G19 når de slo Sveits 1-0 i den første kampen i EM-kvalifiseringa torsdag. Norge vinner på en scoring etter 50. minutter. Lørdag møter de Nederland, som nok vil by på tøffere motstand.

For G18 og Totland har det vært i aksjon to ganger denne uken. Begge møtene har vært mot Ungarn og tirsdag endte det 2-2. I går var det igjen duket for kamp og denne gangen vant Norge 3-1. Mathias var på banen hele den første kampen og kom inn som innbytter etter 73. minutter i den andre.