dagboka

Dagboka mandag 11. mars 2013

Klokka går mot seriestart, foppalgutta ligger værfaste hos dolfera, mens iskrigerne våre hviler seg i form til semifinalen etter å ha smadret Stjernen over fire kamper.

Humbug i Hamburg

Etter å ha tyskerferga til Kiel for å slappe av i «syden» ble fotballgutta våre møtt med full vinter i Hamburg. Den eneste banen som var oppe var Reperbanen, så da ble det joggetur og kos i spa på de hardbarka gutta fra østkanten. De regner med å få spille fotball i dag og inntil videre forstår vi det slik at kampen mot Hamburger SV går som planlagt i morgen. Kampen går ikke på nett, eller eter. Vi håper at medieavdelingen klarer å mekke sammen noen lekre opptak for evigheten på vif-fotball.no.

På Vif-tv kan du også se at Gudmund prøver å få Bojan til å love seriegull og I med sedvanlig lett flakkende blikk snakke om vær og føreforhold i Tyskland.

At Alexander Mathisen er med til Tyskland er overraskende for mange, det virker underlig å ha med en som ikke er en del av verken klubben eller troppen for  å finpusse formen til en seriestart han ikke skal være med på. Enten vurderer man å signere Mathisen, eller så snakker I med ukløyvd tungen når han sier at Mathisen er med fordi en del av de yngre spillerne var forhindret på grunn av skole. Mathisen trengs visst nok for å ha tilstrekkelig kvantitet og kvalitet på trening.

Dagboka forventer at Mathisen ikke spiller mot tyskerne og gjør han det, må ingen fortelle dagboka at Mathisen ikke prøvespiller for kontrakt.

Dittoslo.no

I årevis har Oslos befolkning lidd under at den lokale presse har hatt et ruralt perspektiv uten å følge verken lokale klubber eller interessere seg nevneverdig for andre sider av hovedstadslivet. Dittoslo.no ser ut til å snu denne trenden. De har allerede hatt en del interessant stoff om klubben i vårt hjerte og starter nå et eget magasin på web-tv i forbindelse med Vålerengas hjemmekamper. I tillegg til folk fra Vålerenga, styret i Klanen, vil også de enestående kapasitetene i VPN stille.  Her skal Vålerenga diskuteres og da kan det bare bli bra. Vi gleder oss egentlig mer til å se showet enn å bidra.

Pause i iskrigen

Etter å ha hamret over Stjernen på fredag i sin fjerde strake og avgjørende seier kan Vålerenga lene seg godt tilbake i sofaen og se resten av kvartfinalene. Med pizza, øl og peanøtter tipper vi Shampo sitter og vurderer hvilket lag som er et passende bytte i semifinalen. Hockey er som jungelen det er de største dyra som velger hvem de vil spise. Nå er Stjernen fortært og vi tror Shampo velger vinneren av Storhamar og Hockey Town.

Vålerenga i dag

Er Alexander Mathisen midtbanegiganten som vil fylle Ullevaal og garantere seriegull, eller er det noen som ikke har vært nevnt i denne debatten i det hele tatt. Det og flere spørsmål vet du trolig enda mindre om etter å ha lest morgendagens dagbok. Dagens dagbok driter egentlig i alt og har fokus rettet mot Bergen og Brann.

Bare Bergen og Brann kan få hatet og forventningene til å bruse i kroppen en kald oslodag i februar. Ingen ting er vakrere enn tre poeng i Bergen.

Facebook-kommentarer:

8 Tilbakemeldinger

 1. Det er en så snål uttalelse at den står fint på egne ben. Gjesp

 2. redaksjonen sier:

  Om Torger og Børre kunne spesifisere tilbakemeldingene litt bedre, er det mulig VPN kunne blitt litt mer interessant høyrevridd lesning 🙂

 3. redaksjonen sier:

  VPN har foreløpig ingen kommentarer til at Mos er tilbake på lån. Selv om VPN er tause har nyheten likevel lekket ut i andre kanaler. Om det kommer noen signaler om åssen Mos oppfører seg i Hamburg kommer det sikkert noe fra oss også. Eller ikke.

 4. redaksjonen sier:

  VPN har foreløpig ingen kommentarer til at Mos er tilbake på lån. Selv om VPN er tause har nyheten likevel lekket ut i andre kanaler. Om det kommer noen signaler om åssen Mos oppfører seg i Hamburg kommer det sikkert noe fra oss også. Eller ikke.

 5. Den har vært dårlig i flere år nå, og tapt seg veldig…
  Før dro jeg alltid innom hver dag å så dagboka, nå gidder jeg bare et par ganger i uka, toppen…Blitt mer og mer venstrevridd den også, som alt annet i Klanen

 6. Er du overrasket ?
  Tydelig på sin Nte jazztobakk tenker jeg 😉

 7. Kan vel knapt kalles en dagbok lenger. Har gradvis blitt mer og mer uinteressant. Tror de gamle snålingene skal finne på noe annet snart

 8. Ikke en eneste kommentar om at Mos er hentet tilbake? Skuffende fra Dagboka