Dagboka torsdag 12. januar 2012

Dagboka torsdag 12. januar 2012

Fotballen rulla i går, hockeyen ruler i dag og søndag evaluerer du Klanen

 

Grei start på 2012
Vålerenga var første tippeligalag ut, og leverte godkjent mot Nesodden. Over 600 tilskuere med syngende supportere og blussing i kaldt vintervær en lang sjøreise unna, tyder på bra store forventninger til denne sesongen. 2-2 mot et middels andredivisjonslag høres ikke spesielt imponerende ut, men vi likte likevel det vi så.

Vi så mye Fellah i starten. Vi så Dawda, Håvard og Hæstad. Han vi først og fremst kom for å se, Ibba, hadde en lovende debut på venstrekanten. Vi så ikke så mye til Veigar, men de vi ikke så i det hele tatt hadde helt sikkert sørget for klar seier, vi nevner i fleng: Bojan, Fegor, Mos, Singh, Strandberg, Muri og Solli.

Etter første omgang så vi ikke mer; nesten hele laget ble bytta ut og vi bytta ut andreomgangen i TV2Sumo med en eldgammel Bergmanfilm der oppgjøret mellom himmel og helvete endte 1-1.  Minuttreferat og intervjuer finnes på vif-fotball.no

Kampfakta (kilde vif-fotball):

Nesodden – Vålerenga 2-2 (1-1)
Berger kunstgress – 637 tilskuere

Mål: 1-0 Røssevold (14), 1-1 Håvard Nielsen (37), 2-1 Nesodden (60), 2-2 Jibril Bojang (78)

Vålerenga før pause: Lars Hirschfeld – Ahmed El-Amrani, Nikolai Næss, Andreas Nordvik, Benjamin Dahl Hagen – Kristofer Hæstad, Mohammed Fellah – Veigar Páll Gunnarsson – Dawda Leigh, Håvard Nielsen, Abdurahim Laajab
Vålerenga etter pause: Gudmund Taksdal Kongshavn – Ahmed El-Amrani, Nikolai Næss, Deniz Payasli, Lars Vincent Andersen – Mathias Blaarud, Kamer Qaka – Mounir Benmoussa – Jibril Bojang, Shåresh Ahmadi, Chuma Anene

 

Gjør din plikt, krev din rett.
På denne tiden av året kommer Klanens årsmøte stadig nærmere, men før denne tiden skal arbeidslaga samles i sine snevre grupper før alle arbeidslaga samles i et større møte for å bli enige om hvilke røverhistorier de skal dra på årsmøte, være uenige om hvilket arbeidslag som betydde mest forrige sesong også videre. Dette er ikke lukkede gutteklubber internt for spesielt fremklona folk i Klanen. Møtene er for alle, også deg.

På søndag bør du derfor sette av et par timer til lystig gjenforening med folk du så den gang da gresset var grønt. Møtestart er satt til klokka 12 og det foregår i brakka på Valle. Som Klanen selv sier på sine sider:

Det er i år som tidligere meninga at det er HIT man kommer for å starte diskusjoner om året som har gått, slik at vi har en ferdig og god årsmelding å komme med på årsmøtet, som ikke trenger mye debatt.

 

Vålerenga i dag
Hockeymatch i Stavanger. VIF-Hockey har tatt en prat med Espen Knutsen og Petter Thoresen for siste status før kampen. Les mer her

Les også: Dagboka onsdag 11. januar

Facebook-kommentarer:

2 Tilbakemeldinger

  1. Spennende å se hvor mange som kjøper sesongkort og melder seg inn i Klanen i år…

    Håper folk kjøper sesongkort, men IKKE melder seg inn i Klanen, håper Klanen får en markant nedgang i år

  1. 12. januar 2012

    […] 2-2 mot VIF lar seg høre! Vi skriver jo bare 11.januar og begge har lag akkurat startet oppkjøringen frem mot sesongen. To litt ulike omganger hvor den første var best fotballmessig. Klanen stilte med egen buss og egne bluss til fortvilelse for sin sikkerhetssjef, men ingen brann og ingen bluss inn på banen. En bane som var unødvendig glatt etter litt for sen action. Imponerende med 637 tilskuere i januar og god stemning. NIFs målscorere var Jørgen Røssevold og Rene Elshaug. For VIF scoret Håvard Nielsen og Jibril Bojang.  VIF fotball hadde en live update og TV2 Sumo kjørte direkte. TV2 sporten har også litt stoff fra kampen. Og VIF TV møtte flere etter kampen og Ibba syntes det var gøy å debutere på “ikke Camp Nou” men med mye folk allikevel. Gjeng med bønder Even drister seg utpå.  Våre morsomme venner på VPN nett syntes det var greit nok […]

Det kan hende du også liker...