Dagboka onsdag 10. mars 2010

Dagboka onsdag 10. mars 2010

Berre ein hund. Nei da, dagens kynologiske dagbok setter ikke søkelys på høyrekanten vår, men på andre sider av Vålerenga.

Puddelliv i ulvetider
VPN-redaksjonen er en gjeng med kjøtere der hele spektret fra hylende hyener til logrende pudler er representert. I forrige uke hadde pitbullen dagboka og mange lesere gleder seg over løftet om at VPN skal gjenoppstå som den lumske vaktbikkja som biter seg fast i knehasene på alle og glefser etter resten. Knurr, knurr! Vokt Dem for hunden.

Denne uka har puddelen dagbokvakt, og i solidaritetens ånd prøvde den seg som ulv i går med iltre bjeff mot forbund og kampoppsett liksom for å vise at det bor et villdyr i oss alle. Glefs for å glefse, drit for å drite, selv om du er stuerein puddel som liker å logre. Det blir litt sånn Bohinen som mener at du må være rølpete, må være bohem for å være Vålerenga. Men antibohem Martin tok det pent. En  vel ikke på død og liv spille skuespillet kom-skal- vi-gå-og-drite eller til enhver tid etterkomme flokkens bisarre ønsker om å få se rompa til sjef og spillere for å være Vålerenga. En ting er å inkludere ramp og bohem, men å være det mot sin legning bare for å være Vålerenga og leve opp til et falmet image, det blir like sykt som å ta med seg chihuahuaen på elgjakt.

Tilbake til hundehuset i kennel VPN. For en uke siden (se dagboka onsdag 3.mars) hadde pitbullen los på instillinga til markeds-og medieavdelinga vår som ikke akkurat har sliti livet av seg for å minne folk om at det snart er kamp og sånt. I dag har den logrende puddelen gravd fram svaret på hvorfor ting er som de er, og regner med mye klapp og flink bisk fra ledelsen.

Bannerplassen øverst på vif-fotball.no er opptatt, den er solgt til annonser. Kampannonsering og liknende kan ikke foregå der. Annonsebudsjettet er etter det VPN-puddelen oppfattet, opp i mot 3 mill og det største blant Tippeligalagene.

VIF har nylig bytta reklamebyrå og det er såpass mye styr nå at ting dessverre ikke har kommet helt i orden. Dette skal rette seg, synligheten til VIF-fotball blir vesentlig bedret, i følge Svein Graff blir det endringer av dimensjoner om forhåpentligvis ikke så lang tid.

Annonsering og synliggjøring av kamper og sånt:
Vålerenga har i år nye avtaler med TVNorge, P5 og lokalavisene. Så bare vent!

Voff!

Vi tuter med de ulvene som er ute og kaster oss uten skrupler ut i håndballbølgen som skvalper over oss handsfree om dagen. Søndag lader vi opp før seriestart med busstur til Tistedal – rundt Halden hvisker geografilærern – og den første av tre matchballer for håndballgutta våre. Vinner vi to av disse kampene er Vålerenga klare for eliteseriespill neste sesong. Verdt å merke seg er at Vålerenga spiller mot serieleder Viking i Jordalhallen lørdag før kampen mot Rosenborg om to og en halv uke. Ikke tid til å sitte hjemme på raua. Ikke er det sunt heller.

Gratis buss til Tistedalen fra Vertshuset søndag klokka 16.30 og Bohemen klokka 17.00 Avkast i Tistedal klokka 19. Påmelding til Nina på tlf 917 55 725.

Vålerenga i dag
Fjerde kvartfinale mot Manglereud Star i Manglerudhallen klokka 18.30
Matchdag onsdag – One to go!

Facebook-kommentarer:

Ingen tilbakemeldinger