Dagboka tirsdag 10. juni 2008

Akk ja. Vålerenga 2 tapte mot Strindheim i går kveld og det var en gammel helt som sørget for avrettingen. Og så er billetter til treningskampen Vålerenga – Liverpool lagt ut. Tap for rekruttlaget Det ble tap for Vålerenga 2 mor Strindheim på kunstgresset på Valle i går, hele 2-5 sto det før hele var … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. juni 2008»

Akk ja. Vålerenga 2 tapte mot Strindheim i går kveld og det var en gammel helt som sørget for avrettingen. Og så er billetter til treningskampen Vålerenga – Liverpool lagt ut.

Tap for rekruttlaget

Det ble tap for Vålerenga 2 mor Strindheim på kunstgresset på Valle i går, hele 2-5 sto det før hele var over etter 0-3 ved pause. Og vi kjenner igjen historien for den gjentar seg gang på gang: mannen som scoret Strindheims første mål og målet som satte spikeren i kista etter at Vålerenga 2 hadde redusert til 2-3 var ingen ringere enn den gamle Vålerenga 2 helte Kent Angelo.

Ingenting å klage over, det er slik verden er bygd opp. Men vi sitter liksom på følelsen av at Vålerenga 2 burde begynne å vinne noen kamper nå om de skal beholde plassen for vi tror neppe at 1 seier og 7 tap er rette oppskriften.

Billetter til Liverpoolkampen

Vålerenga-Liverpool spilles tirsdag 5 august kl 1900. Hovedsalget av billetter starter tirsdag 24 juni kl 0900 via www.billettluka.no/vif eller i Sjappa.

Sesongkortinnehavere og klansmedlemmer vil få forkjøpsrett fra fredag 20 juni kl 10:00, disse kan kun kjøpes i Sjappa.

Bendit Øvre vil være forbeholdt syngende VÅLERENGA supportere (feltene på Bend-it vil være delt inn på vanlig måte, dvs A-C, D,E,F,G,H,J, K og L-M).

Når man benytter forkjøpsretten kan man selvsagt kjøpe billetter hvor man vil på stadion.