– Vi er pinlig svake

Det er lett å være enig med Kjetil Rekdal i at Vålerenga fremstår som pinlig svake i bortekampen mot Sogndal.

– Vi er pinlig svake. Førsteomgangen er forferdelig og annen omgang er svak, så det holder ikke. Her må det kraftigere skyts til, tydeligvis, sa Reka til TV 2 etter kampen.

NTB siterer han på at han innrømmer å være bekymret etter at Vålerenga står med null poeng i serien etter to kamper for første gang siden 1996.

– Veldig. Viking-kampen var ok, men i dag er vi ikke til stede og da tar man ikke poeng i eliteserien. Det må vi få alle til å forstå, fulgte Rekdal opp med.

NTB-journalisten påpekte også det TV-seerne kunne se, at Vålerenga ble snytt for straffe.

VPN kommer tilbake med kampreferat senere.

 

Facebook-kommentarer:

4 Tilbakemeldinger

  1. Er ikke uenig. Virker som Reka har mista garderoben også: spellera har stagnert og gidder ingenting. Enga er desverre blitt en ubetydelig klubb som ingen frykter lengre og som færre og færre gidder å se på.

  2. Hvis Reka må gå, så trekker Trøim penga og styretformannen. Da er d ikke mye igjen?

  3. Enig m dos santos på fotballkveld: Rekdal bedriver gedigen ansvarsfraskrivelse. Det er hans soleklare plikt å sørge for at spillerne er på både fysisk og psykisk!

  4. La oss kvitte oss med Rekdal, kamp etter kamp er akkurat den samme, like kjedelig og med spillere uten spilleglede…kampene I år er prikk like de I fjor, så fjern Rekdal før det er for sent, han har ødelagt NOK nå…

Det kan hende du også liker...