Dagboka fredag 4. februar 2022

Endelig fredag! Øvrigheta har letta en del på koronakrava og det har starta å bli lysere når vi  krabber hjem fra jobb på ettermiddagen. Vålerenga er i full gang med oppladinga til årets fotballsesong. Hockeykamp i mårra!   Herrefotball Det ble dessverre tap mot Krasnodar på søndag, men hverken vi eller Fagermo henger med huet … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. februar 2022»

Endelig fredag! Øvrigheta har letta en del på koronakrava og det har starta å bli lysere når vi  krabber hjem fra jobb på ettermiddagen. Vålerenga er i full gang med oppladinga til årets fotballsesong. Hockeykamp i mårra!

 

Herrefotball

Det ble dessverre tap mot Krasnodar på søndag, men hverken vi eller Fagermo henger med huet av den grunn. At tapet ikke var verre enn 0-1 smaker nemlig langt bedre enn det ser ut med tanke på hva slags lag vi har med å gjøre.

Krasnodar er et lag som satser på å komme til Champions League ved å desperat kaste penger etter klubber som Bodø/Glimt, er midt i sesongen i Russland der de ligger på en femteplass, og er på papiret langt bedre enn oss med en UEFA-ranking på 56. plass, mens vi på vår side ligger på pene 247. plass rett under FC Drita fra Kosovo.

Vi så dessverre ikke kampen, men Fagermo er fornøyd. Særlig defensivt viser vi oss sterke og han skryter spesielt av ungguttas prestasjoner i andre omgang.

Laget vi stilte med var:

  1. omgang: Haug – Hedenstad, Bjarnason, Näsberg, Zuta – Bjørdal, Thiago Holm, Strand – Jatta, Udahl, Sahraoui.
  2. omgang: Haug – Riisnæs, Skaret, Hammer Kjelsen, Opsahl – Emilsen, Oldrup, Christensen – Dicko Eng, Udahl, Mörfelt.

Udahl ut og Kjartansson inn etter 70.

Hammer Kjelsen ut og Tollås Nation inn etter 70.

Neste treningsmatch i Syden spilles i dag klokka 16:00. Dersom du ikke er i nærheten av Estadio Algarve kan den sees på VGTV eller Direktesport. Den går mot danske Brøndby.

Laget har sesongpause og ligger på en foreløpig tredjeplass i den danske Superligaen.

Oskar Oppsal til Tromsø

Unggutten Oskar Oppsal blir solgt til Tromsø. Han var gira på å prøve noe nytt og det har vi full forståelse for.

Lykke til videre Oskar! Husk vinterjakke og hils isbjørna!

Damefotball

Lørdag for en uke sida ble det dobbel smultring da laget fikk besøk av nyopprykka Røa på Valle. Nils er sånn passe fornøyd med innsatsen og resultatet og melder om at spillerne har blitt med bevisste på spillestilen.

Disse starta: Klara Sporsem, Emma Iversen, Stine Ballisager, Camilla Huseby, Janni Thomsen, Rikke Nygard, Thea Bjelde, Stine Brekken, Andrine Tomter, Agnete Nielsen, Elise Thorsnes.

Det er jo greit å ta med seg når vi møter Kølabånn på stadion til Kåffa i mårra klokka 16:00. Kampen kan du se på Ekeberg, eller på Direktesport.no

 

Hockey

Ny kamp på Jordal i mårra klokka 15:30 mot Sparta Sarpsborg.

Hockeylaget sliter litt med resultatene i år og ligger på en femteplass etter 28 kamper. Det håper og tror vi endrer seg når Jordal er gjenåpna.. igjen, og trykket fra tribunen kommer tilbake.

 

Sesongkort

Sitter du på knær og mottar frelse før hver fotballkamp?

Hør på Paco; Husk å kjøpe sesongkort!

 

Vålerenga i dag

Vi tar en fredagspils på Øst, Vertshuset eller Bohemen og følger smittevernet.

Legg igjen en kommentar