Dagboka torsdag 22. april 2021

Andre treningskamp i 2021 er historie og dagboka tar på seg den mest positive hatten den kan finne I går spilte Vålerenga treningskamp mot Sarpsborg 08. Dette var en kamp vår referent mente Vålerenga hadde full kontroll på – stålkontroll om du vil. Kampen endte 2-1 til Vålerenga etter scoringer av Näsberg og Tollås Nation. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. april 2021»

Andre treningskamp i 2021 er historie og dagboka tar på seg den mest positive hatten den kan finne

I går spilte Vålerenga treningskamp mot Sarpsborg 08. Dette var en kamp vår referent mente Vålerenga hadde full kontroll på – stålkontroll om du vil. Kampen endte 2-1 til Vålerenga etter scoringer av Näsberg og Tollås Nation. Alle nyervervelsene fikk spilletid og de to vi var mest spente på, Layouni og Christensen, viste seg frem fra sine beste sider. Og når Layouni gikk ut og Sahraoui kom inn så ble det ikke noe dårligere.

Vi framstod rett og slett veldig solide.

Dette er sånt som gir oss ståpels på de riktige stedene. Et Vålerenga-lag som spiller attraktiv fotball og som skaper sjanser – og som etterhvert setter dem – er denne dagbokistens våte drøm. Dagboka hopper rett på hype-toget med en gang. I år så tar vi alt. Cupen, når enn den kommer i gang, blir vår – og serien kommer til å bli en ufattelig morsom affære. Glimt? Glem det. Der blir det bråk og alle de nye tar ikke nivået. RBK? Glemt det. Åge sliter ut de der. De er ikke lenger hva de var. Molde? Hvem faen er Molde? Bronse i fjor. I år går vi for gull.

Vi gleder oss til å se spillerne danse i 2021 også!

Slenger vi på bonus-runden i European Conference League der vi møter alskens morsomme lag. Den trekninga er midt i juni. Vi gleder oss!

Så må vi få lov til å være litt edruelige og minne om siste avsnitt i gårsdagens referat:

Det er fortsatt «bare april» – og det er bare i disse koronatider – men det eneste som bekymret etter denne kampen var at vi ikke setter sjansene våre. Du kan ikke regne med så lett spill på cornere i serien, og da må vi sette sjansene vi skaper. Men fåkk, dette var en god dag på jobb, folkens.

Eneste vi venter på nå er å få lov til å strømme til tribunen. Samfunnet kan ikke åpne tidsnok.

Vålerenga i dag

Vi tenker på at når sola skinner over Vålerenga så vil vi alltid værra best.

Legg igjen en kommentar