Dagboka 19. juni 2020

Endelig fredag og vet dere hva? Det er faen meg kamp på søndag! De monotone dagene som har kommet og gått siden tiltakene ble iverksatt i mars har denne uken endelig blitt brutt opp av fotballkamper og livet leker for tiden. Det hjelper selvsagt på humøret at sola skinner intenst på hovedstaden for tida og … Fortsett å lese «Dagboka 19. juni 2020»

Endelig fredag og vet dere hva? Det er faen meg kamp på søndag! De monotone dagene som har kommet og gått siden tiltakene ble iverksatt i mars har denne uken endelig blitt brutt opp av fotballkamper og livet leker for tiden. Det hjelper selvsagt på humøret at sola skinner intenst på hovedstaden for tida og varmen nesten blir litt i overkant for de tetteste av oss. Men bare nesten. Når vi ser tilbake på dette her fra tribunen mens julestjerna skinner, glemmer vi det ikke.

Sesongens første hjemmekamp

Søndag braker det altså løs på stadion når hele Vikens Stabæk kommer på besøk. Eller braker og braker. Nå er vel alle klar over at det ikke blir helt som normalt denne sesongen og at det kun er noen få inviterte som kommer inn i det aller helligste. Fram til øvrigheta kommer med nye retningslinjer er det følgende som gjelder:

  • Det er to spillere fra barnelaga til Vålerenga som kommer inn via trekning. Hvordan dette gjøres i praksis vet vi ikke da vi ikke har unger i smålaga (enda), men vi regner med at de som er foreldre har fått beskjed.
  • Spillere som ikke er tatt ut i troppen må jo være med.
  • Fiffen. Altså styrene i Vålerenga fotball og Vålerenga fotball stiller med én person. Kudos. Klubben viser med dette at de setter supportene først.
  • Æresmedlemmer, styrefolk og andre viktigperer er invitert, men også de avstår fra å bruke billetten for å få mest mulig «ordentlige supportere» inn på stadion. Vi bruker quotes fordi vi ikke er i tvil om at de folka som har avstått er proper Enga-supportere de også, men mulig litt mindre ihugga.
  • Loddtrekning fra de som har kjøpt sesongkort

De som har blitt trukket ut skal ha fått et skjema på mail i går der de måtte verifisere at de tar plassen.

Om du er en av de heldige utvalgte ønsker vi deg en god kamp! Husk at du ikke slipper inn uten leg.

Er du gira på å komme inn på kamper fremover må du kjøpe sesongkort og krysse fingra!

Dersom du har lyst til å se kampen på en vålerengapub har VPN fått inntrykk av at det er litt i seineste laget. Husk å booke bord neste gang.

Husk å henge opp balkongflagget uansett. Om du ikke har det får du kjøpt det i Sjappa. Bidra til å sette preg på byen selv om det blir tynt på Valle.

Hvordan resultatet blir er det som vanlig vanskelig å si noe om, men vi har selvsagt trua på seier. Stabæk har mista en del viktige brikker i vinter, spesielt offensivt. Det kommer til å savne Ola Brynhildsen, Skytte og Junker. Stabæk fremstår generelt som svakere offensivt i år og Vålerenga er bedre organisert defensivt.

På den andre siden har de Sandberg i mål som sikkert kommer til å spille over evne. Det samme gjelder forsåvidt Azemi også selvsagt, men ryktet er at de aktivt forsøker å kvitte seg med han. Om han spiller gjenstår å se.

Det vi nok gleder oss mest til å se er et Vålerenga som får sving på angrepet. Dette er riktig kamp for det!

Søndag klokka 18:00.

Om du er ekstra ivrig kan du jo forsøke deg på denne:

https://www.facebook.com/VaalerengaFotballElite/posts/10160037769429498

Pride

Årets pride blir som alt annet i 2020 avstumpa, men klubben gjør sitt for å støtte ved å farge logoer og sånn i regnbuefargene. Selv om det ikke blir parade og flotte ting i år kommer det sikkert til å skje noe rundt omkring. Hvorfor ikke ha på deg drakta hvis du stiller? Vålerenga stiller seg bak og det gjør stort sett alle andre også. Ikke bare er det en god markering av hvor du selv og laget står, men også noe av det flotteste man kan dra på seg av antrekk uansett anledning.

Vålerenga i dag

Vi stikker og kjøper balkongflagg om vi ikke har det. I tillegg tar vi en titt på den skyfrie himmelen og tenker at det er helt riktig vær for en velfortjent utepils. Den får vi i oss på Øst eller Vertshuset. Om vi er gira på å se breddefotball fra balleøya sørger er det mulig vi tar en tur på Bohemen også. I bakhuet har vi rådet om at det er viktig å få i seg mye væske og kjøle seg ned. Husker solkrem gjør vi også.

Legg igjen en kommentar