Podcastboka onsdag 6. mai 2020

Våren er her og det er ikke bare Korona-viruset som er smittsomt for tida! Det er det å lage podcast også. VPN beveger seg inn i 2020-tallet med brask og bram og leverer nyheter og meninger om idrett med en tung Vålerenga-slagside i lydformat fremover. Såvel som Dagbøker. Vi skal ikke bare satse på hockey … Fortsett å lese «Podcastboka onsdag 6. mai 2020»

Våren er her og det er ikke bare Korona-viruset som er smittsomt for tida! Det er det å lage podcast også. VPN beveger seg inn i 2020-tallet med brask og bram og leverer nyheter og meninger om idrett med en tung Vålerenga-slagside i lydformat fremover. Såvel som Dagbøker.

Vi skal ikke bare satse på hockey og fotball, men også komme inn på de andre litt mindre idrettene som beveger seg i Vålerengasystemet.

Julian og Færøyene

I føste episode har vi ingen ringere enn Julian Madsen på besøk som forteller oss om trenerkarrieren sin, hvordan det er å bo på Færøyene, hvordan fotballen der borte fungerer samt litt om hva vi bør følge med på.

I tillegg kommer selvsagt mye meninger om klubben og laget.

Om du liker Vålerenga, sport, fjas og meninger samt er åpen for å høre på en podcast som leverer til en sjuendeplass på tabellen, er VPN Podcast noe du skal lytte til.

Spotify:

https://open.spotify.com/episode/3mr1jPKFzpiDboQwxPyqR4?si=hVOLsiLySOyWNm3lwO4CxQ

Om du ikke har spotify finnes den selvsagt også på Soundcloud

 

Vålerenga i dag

Vi hører på første episode av VPN Podcast før vi stikker og tar vårens første utepils på Bohemen, Øst eller Vertshuset. Kong Raymond har åpna kranene!

Legg igjen en kommentar