Dagboka fredag 13. mars 2020

I disse hjemmekontortider er det kanskje vanskelig å skille dagene fra hverandre men dagboka kan opplyse at det er fredag i dag. Hele landet sitter i karantene og det går utover fotball, hockey, Vålerenga og tålmodigheten ovenfor øvrige familiemedlemmer. Om du er lei nå kan kan du tenke at det er minst to uker til! … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. mars 2020»

I disse hjemmekontortider er det kanskje vanskelig å skille dagene fra hverandre men dagboka kan opplyse at det er fredag i dag. Hele landet sitter i karantene og det går utover fotball, hockey, Vålerenga og tålmodigheten ovenfor øvrige familiemedlemmer. Om du er lei nå kan kan du tenke at det er minst to uker til!

Vi skal hjem!

Selv om sluttspillet i hockey ikke spilles denne sesongen er det likevel et par ting vi kan glede oss over. Den ene er at det ikke var noen andre enn oss som tok bøtta og den andre er at neste kamp spilles på Jordal. Med andre ord har Vålerenga spilt sin siste kamp på lånt bane. For det er det vel bare å takke Furuset for lånet og håpe at vi aldri må tilbake.

Noen skår i gleden kan selvsagt komme da det er fullt mulig arbeidet på Jordal blir utsatt også. Men faen heller, nå skal vi se lyst på det. De burde tross alt vært ferdig for lengst!

Uansett hvordan dette ble og blir kan vi se tilbake på en sesong preget av ujevnheter der Vålerenga til slutt klarte å karre seg til medalje. Mange av oss hadde gleda oss stort til sluttspillet der vi skulle vise resten av landet at vi bare hadde hatt dårlige dager på jobb den første delen av sesongen. Vålerenga skulle slå tilbake.

Dengang ei.

Vi får ta det neste år med friske bein, friske spillere og ikke minst en spiller ny arena. Høsten kan av mange grunner ikke komme fort nok!

Om du har tid og la oss innse det, det har du, anbefaler vi dette intervjuet med Tobias Lindstrøm. Han oppsummerer greit hvordan ting er og hvorfor de er sånn.

Om du hadde håpa å se noen av våre i hockey-VM er det fremdeles muligheter for det da det enda ikke er avlyst. Vi tipper dog det blir det.

Eliteserien blir utsatt

Det kom ikke som en overraskelse at eliteserien blir utsatt. I første omgang tar fotballfobundet sikte på at det hele starter 15 april, men informerer også at det trolig er begynnelsen av mai som gjelder. Det betyr også at det kommer til å bli store endringer i hvordan terminlista blir satt opp og om du har den for hånda kan du bruke den som dasspapir da en gjeng med griske bønder invaderte hovedstaden i går og stakk av med det vi hadde.

VPN har i årevis klaga over at sesongen starter for tidlig, men det var ikke helt detta vi hadde håpa på.

For de som følger utenlandske og av en eller annen grunn har et hjerte for lag uttafor Ring 3 kan vi opplyse om at UEFA avlyser alle kamper neste runde. Med det tipper vi at neste skritt er at  EM forsvinner og spilles neste år.

Nakkim og Hauso til Viken

Markus Nakkim må ta farvel til Valle og søker nye utfordringer i Mjøndalen. Klubben uttaler at det er trist, men riktig. I tillegg stikker rekruttspiller Harald Martin Hauso til Asker. Vi takker begge for oppholdet og ønsker de lykke til videre og oppfordrer med det samme til å bruke måtehold når det gjelder å score mot Vålerenga.

Trolla samler sammen 

Trolls damer har ikke spilt seriespill i Norge siden 2016 rett og slett på grunn av mangel på motstand. Spill har de dermed løst ved å hekte seg på våre skandinaviske naboer. I år endres denne taktikken noe da de melder seg på svensk liga som samlelaget WAFN Valkyries i et forsøk på å få til en felles nasjonal satsing. Selv ombasen blir i Trolls, er det også damer fra Valkyres med på laget.

Lykke til alle samma! Norge trenger en liga!

Vålerenga i dag

Vi blir inne og spiller videospill. Fredagspils og quiz og sånn er avlyst.

Om du velger å gå deg en tur ut, hold deg unna Valle.

Legg igjen en kommentar