Kveldsboka fredag 4. oktober 2019

I morgen er det klart for hjemmekamp mot Dragene, bortekamp mot .. hva enn Odd er. Om du ønsker å kombinere køller og baller kan du stikke bort på Hasle på søndag. Vi har noen spirer landsen og gamle rever på landsen i utlandet. Her er kveldsboka. Skien Vi er neppe aleine når vi mener … Fortsett å lese «Kveldsboka fredag 4. oktober 2019»

I morgen er det klart for hjemmekamp mot Dragene, bortekamp mot .. hva enn Odd er. Om du ønsker å kombinere køller og baller kan du stikke bort på Hasle på søndag. Vi har noen spirer landsen og gamle rever på landsen i utlandet. Her er kveldsboka.

Skien

Vi er neppe aleine når vi mener at det er på tide å vinne en kamp. Som vi har skrevet tidligere har vi ingen tru på nedrykk og at det poengmessig er lite sannsynlig at det kommer til å skje. Men det gir ingen grunn til å gi opp og satse på uavgjort resten av sesongen. Som vi  også har skrevet har vi trua på at Ronny fremdeles er ganske rett fyr for laget og vi kommer ikke til å miste trua om det blir nok et tap. Men faen heller. Nå er det fankern på tide å ta noen poeng.

Laget vi møter er et lag vi en haug med ganger og står bom fast på er det kjipeste laget i eliteserien. Ikke noe hat. Det finnes ikke. Det er bare så forbanna begredelig hele greia. Treneren er kjip, spillerne er kjipe og ikke minst er Skien den døveste byen vi kan komme på. Faen eller. Lillestrøm er et høl det også, men der kommer man seg hjem på 10 minutter. Om man skal til Skien må man knuge på et forsinka NS..Vy-tog et par timer gjennom skauen. Et tog som forøvrig går fra spor 6 i mårra klokka 14:39. Da er du i Skien i frem-draget.

Lytt til en erfaren Vålerengamann for å finne et egna vannhøl for å drekke bort elendigheten før du stikker på match.

Bortsett fra fotball ser vi for oss at lørdagskveldene fortoner seg som en sovjetisk sosialrealistisk svarthvittfilm med mutte folk som drekker sprit til de sovner. Kjør rulletekst.

Det eneste positive som har kommet ut av det hølet der de siste åra er Kongen av Gulset. Den var morsom men uten å spoile for mye ender det med at hovedpersonen tar til fornuft og flytter til hovedstaden.

Kampen er i mårra klokka 18:00

Hockey

Etter å ha grusa Manglerud 5-1 i går venter Dragene hjemme i mårra. Med seier går vi forbi og legger oss på en fjerdeplass. Om du ikke gidder å stikke til Skien noe vi skjønner godt er det bare å møte opp på Furuset klokka 16:00, Om du slenger deg på banen med en gang det er ferdig rekker du ned til din foretrukne vålerengarelaterte pub for å se det meste av fotballkampen også.

Folk på landsen

Damelaget gjør det godt og da ender det fort med folk på landslaget. Emilie Østerås og Celin Bizet Ildhusøy er (som vanlig?) tatt ut. Denne gangen er det J19 EM-kvalik. De skal møte Moldova, Wales og Nord-Irland. Lykke til begge to.

I tillegg er Stine Ballisager Pedersen, Rikke Marie Madsen, Sherida Spitse, Dejana Stefanovic og Ajara Njoya tatt ut til sine respektive landslag.

Til sammen sju spillere denne runden. Det er på grensen til latterlig bra.

Om ikke herrelaget gjør det fantastisk for tida er det en ting Vålerenga er landets beste på og det er satsing på de unge og drive spillerutvikling. Som et resultat av dette kan klubben melde at G16-trener Gunnar Halle har tatt ut Odin Thiago Holm og Christos Zafeiris i troppen mot Bulgaria, Malta og Østerrike i EM-kvaliken. VPN er som vanlig kry som faen og ønsker begge gutta lykke til.

Om du er gira på å se dem i aksjon: 

17/10: Norge – Bulgaria, Briskeby Stadion kl. 17.30

20/10: Norge – Malta, Raufoss Stadion kl. 17.30

23/10: Norge – Østerrike, Briskeby Stadion kl. 17.00

Rar sak og overraskelser

Forrige uke hadde Verdens Gang en sak om tidligere Vålerenga-spiller Niklas Castro der kan kunne fortelle at han syns det bare var fint at Vålerenga gjør det ræva. Det var en sak uten noe form for nyhetsverdi og vi skjønner ikke helt poenget med intervjuet annet enn et forsøk fra sladrepressen på å dra Vålerenga ned i søla.

I dag kom den noe overraskende nyheten at fyren er tatt ut på det chilenske landslaget. Hva en norsk førstedivisjonsspiller gjør i den troppen kan vi jo lure på. Uansett hever vi oss over fjollete overskrifter. Vi visste at han var god, men ikke at han var så god og ønsker han lykke til! Brekk et bein, Niklas.

Damefotball

Det er pause.

Innebandy

Nyopprykka Vålerenga briljerer ikke i serien, og det er kanskje ikke superoverraskende. Det tar gjerne et par år før man etablerer seg på høyeste nivå. Men, serien er langt i fra slutt og det trenger ikke å gå dårlig. Om du føler kallet og vil være med å skrive historie i det VIF etablerer seg i toppen, er det bare å møte opp på Teglverket søndag klokka 14:00. Vi møter Fredrikstad.

Rekrutta

Vålerenga 2 har mer eller mindre kommet seg opp av gropa 3. divisjon, men den tykkfalne damen har enda ikke sunget, og derfor trenger de støtte på søndag for å parkere hele greia. Kampen spilles på Valle klokka 18:00. Motsander er Halsen fra Bøkeskogen.

 

Siden Dagboka liker å videreposte fra sosiale medier tar vi med det kleineste vi har sett på et par uker. Take it away, Hulsker.

https://www.instagram.com/p/B3ISmB2pJXv/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Vålerenga i dag

Vi sitter i et hjørne på enten Øst, Vertshuset eller Bohemen og tar en velfortjent fredagspils.

Legg igjen en kommentar