Dagboka mandag 12. august 2019

En av VPNs skribenter har vært i Drammen. Her får du hans førstereisbrev fra Marienlyst. I går mista jeg bortekampsupporterdyden min på Marienlyst. Det er nesten litt flaut å ikke ha debutert før, men sånn har det nå blitt, da. Det nærmeste jeg har vært tidligere var da jeg satt på pressetribunen på Nadderud og … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. august 2019»

En av VPNs skribenter har vært i Drammen. Her får du hans førstereisbrev fra Marienlyst.

I går mista jeg bortekampsupporterdyden min på Marienlyst. Det er nesten litt flaut å ikke ha debutert før, men sånn har det nå blitt, da. Det nærmeste jeg har vært tidligere var da jeg satt på pressetribunen på Nadderud og skreiv et kampreferat for VPN for flere år sida. Det tilsier vel second base, tenker jeg.

Debuten som bortesupporter endte som seksualdebuten gjør for mange: En relativt kjip opplevelse. Til å begynne med tenkte jeg «jøss, vi har jo full kontroll, dette skal vi holde ut. Er jo ikke nervøs en gang». En noget prematur tanke, med vår statistikk borte mot Godset, og Engas generelle evne til å fucke opp når det gjelder som mest. For det kunne jo ikke holde, det var for bra!

Og fra 25 minutter og ut hang vi plutselig i taua. Vi tapte flere og flere dueller og Godset fikk mer og mer overtaket. At de skulle score før pause var uunngåelig.

I andre omgang gir vi bort to mål med helt horribelt forsvarsspill. Vi vinner konsekvent ikke andreballer. Jeg veit faktisk ikke om Matti vant en eneste duell i går kveld. Muskelmannen og tanksenteren vår var i lomma på Godsetforsvaret store deler av kampen. Jada, vi scorer to ganger. Dønnum er bra og er den eneste som får godkjent.

Jeg snudde meg til sidemannen 2 minutter før scoringa til Lædre Bjørdal og sa «Hvorfor får aldri vi sånne drittmål?». Rett etterpå fikk vi nettopp det. For det målet var så ræva at det tok 10 sekunder før noen av oss på bortetribunen skjønte at det var scoring! Det må ha sett helt latterlig ut for hjemmefansen! Da vi hadde litt momentum 10 minutter før slutt sørga Ronny for å fullstendig ødelegge det med trekket sitt hvor han la om til 3 bak og med vingbacker. Flott det!

Etter kampen uttaler han at «vi gjør ting jeg aldri har sett oss gjøre før». Er du morsom, Ronny? De siste 20 åra, også i dine siste år her, har Enga, med noen få unntak, fucka opp enhver mulighet til å henge med i medaljekampen akkurat på denne tida av høstsesongen. Og som regel mot motstand vi skal slå. Dette er ikke noe nytt!

Hadde man ikke hatt hjertet i klubben, burde man jo spilt på at vi ikke kom til å ta 3 poeng i noen av kampene mot KBK, Godset og Stabæk. Fy flate som dere skuffer! Gang på gang på gang! Likevel kommer vi tilbake. Men dere fortjener det faen ikke! Hvor er de spillerne som går foran, gir juling og drar de andre med seg i krigen? For det er alt vi forlanger! At det ser ut som dere prøver! Skjerp dere!

Det var gøy på tribunen, da! Som VPN-referent på hjemmekampene får jeg ikke stått og sunget med, så det var deilig å få blåst ut litt! Hes i dag. Og kanskje… kanskje, ser du meg på bortetribunen på Nadderud også. For det på tribunen ga mersmak. Det på banen ga avsmak.

Her kommer noen lyspunkter!

Vålerenga i dag

Toppkamp i 3. divisjon for rekruttlaget i dag. Vålerenga 2 spiller borte mot FK Tønsberg kl 18.

Legg igjen en kommentar