Landslagsspiss til Valle

Vålerenga har signert den costaricanske landslagsspissen Mayron George ut resten av sesongen. Han kommer på lån fra danske Midtjylland. Han beskrives som en av Eliteseriens raskeste spillere, og med sine 189 cm på strømpelesten fremstår han også som stor og sterk. Fra tidligere har han spilt for Lyngby, Randers og Hobro før han gikk til … Fortsett å lese «Landslagsspiss til Valle»

Vålerenga har signert den costaricanske landslagsspissen Mayron George ut resten av sesongen. Han kommer på lån fra danske Midtjylland.

Han beskrives som en av Eliteseriens raskeste spillere, og med sine 189 cm på strømpelesten fremstår han også som stor og sterk.

Fra tidligere har han spilt for Lyngby, Randers og Hobro før han gikk til Midtjylland i fjor. Der har han prestert å score 4 mål på 30 kamper i serien. Vi syns ikke dette høres ut som en sinnsykt statistikk, og vi er litt bekymra for at han har fått lite spilletid i nåværende klubb, selvsagt uten at vi helt vet hvorfor. Det vi veit er at han ikke er skada og at han kommer til Enga for å prestere og vinne medaljer. Om han er så rask som det sies og bruker krafta si skikkelig gleder vi oss enormt til å se hvordan han presterer på banen.

Om du håper å se han på banen allerde i morgen mot Kristiansund har vi dårlige nyheter; det er fremdeles noe papirarbeid som må signeres før det er mulig.

Vi håper og regner med at han dukker opp neste uke for å dra Godset enda lenger ned i søla. Det er ikke mange gode grunner for å dra til Drammen, men her har du én av dem.

Med det ønsker vi Mayron George velkommen til Vålerenga og regner med at han leverer godt og sterkt.

 

https://youtu.be/beonuN5rwZM

Legg igjen en kommentar