Dagboka fredag 31. mai 2019

Endelig fredag! Nå begynner vi å bli lei av å gå rundt å være grinete. De fleste av oss hadde fri i går og etter hvordan trafikken i hovedstaden var i dag morges ser det ut til at de fleste, tradisjon tro, har valgt å ta en hviledag i dag også. Mandager er ok, men … Fortsett å lese «Dagboka fredag 31. mai 2019»

Endelig fredag! Nå begynner vi å bli lei av å gå rundt å være grinete. De fleste av oss hadde fri i går og etter hvordan trafikken i hovedstaden var i dag morges ser det ut til at de fleste, tradisjon tro, har valgt å ta en hviledag i dag også. Mandager er ok, men vi skal ikke la bønda få herpe ferien vår.

Trolla

Vålerenga Trolls spiller hjemmekamp i morgen mot Olavs Menn på Frogner stadion i morgen. Begge lag står med null poeng sammenlagt etter tre og fire kamper. Med andre ord er dette virkelig kampen om sisteplassen. Det er selvsagt inne noe Vålerenga skal innfinne seg med og har planer om å kjempe til siste østfolding ligger og griner på matta.

Kampen spilles klokka 14:00

Kampen ser ikke ut til å bli streamet da det ikke har kommet noen oppdateringer fra de som driver med det, men vi anbefaler likevel å sjekke ut denne facebooksiden. Som Vålerenga-supportere har vi sett mye guffen og ræv lavbudsjettstreaming opp gjennom, blant annet i cupen, men vi må si at Amsport leverer vanvittig godt. De stiller med kommentatorer som har peiling og innlevelse og ikke minst er gode til å forklare hvordan reglene er i spillet. I tillegg har de sjarmerende grafikk og godt kameraarbeid.

Her har en del andre noe å lære.

Fotball

Ikke noe elitefotball denne helga, eller neste. Grunnen til det er at damene har sommeferie, mens det er landslagsfotball på herresida. De møter Romania og Færøyene. Vi velger også å nevne at Christian Dahle Borchgrevink var med da Norge senka Honduras i U20-VM.

Når det kommer til nyheter kan vi nevne at Kine Fløtre og Celin Ildhusøy lånes ut til Grei for ei litta stund. Sikkert bra, den er ..grei.

Hockey

Mens vi sitter og venter på oppsettet til neste sesongs ishockeyliga har det vært diskutert hvordan i huleste man kommer seg til Narvik. Som alle veit stopper det norske toget i Bodø fordi det videre nordover stort sett er folketomt, mens det svenske togsystemet faktisk stopper i der oppe om du er gira på å ta snarveien innom Uppsala.

Alternativene strekker seg da til bil/buss (19 timer) og fly.

[poll id=»181″]

 

Selgerjobb

Om du har de spisseste jagera og hviteste tenna øst for Atlanterhavet og i tillegg er full av glød, er en hunter, har passion og alt det greiene der, leiter Vålerenga etter deg.

De søker etter en ny person innafor (primært) SMB-salg.

http://www.vif-fotball.no/nyheter/stillinger-ledig-i-valerenga-fotball-elite

Vålerenga i dag

Utepils på Øst og Vertshuset. Kviss på Bohemen. I morgen er det Champions League-finale og sistnevnte melder om fullt hus og null ledige bord med 90-10 Tottenhamsupportere. Med andre ord er det greiest å velge et annet sted å se matchen om du ikke liker Spurs. Eller om du er nøytral. Eller liker å sitte.

 

Legg igjen en kommentar