Dagboka torsdag 11. oktober 2018

Ikke er det hockey, ikke er det fotball. Da fylles boka opp av smånytt og du får alt fra praktbok om Vålerenga til sjakk.  Fotball Vi starter med litt smånytt om fotball. Den ville ideen om «landslagspauser» ser ut til å ha kommet for å bli. Derfor er det ikke noe Elitserierunde denne helga. Resultatet … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11. oktober 2018»

Ikke er det hockey, ikke er det fotball. Da fylles boka opp av smånytt og du får alt fra praktbok om Vålerenga til sjakk. 

Fotball

Vi starter med litt smånytt om fotball. Den ville ideen om «landslagspauser» ser ut til å ha kommet for å bli. Derfor er det ikke noe Elitserierunde denne helga. Resultatet er doble treningsøkter for Vålerenga, og det synes dagboka er på sin plass. Noen vil, med rette, påstå at vi ikke er kompetente til å synes noe om treningsbelastning, og det har de helt rett i.

En som derimot har peiling er Daniel Fredheim Holm som, til VIF-TV, sier det er moro med litt overraskelser i hverdagen og følger opp med:

Taper vi nå skjønner jeg ingenting

Vi stoler på Daniel og håper laget fortsetter å ha det moro i dag.
Vi videreformidler også denne oppfordringa fra spillerne:

 

Praktbok om Vålerenga

Om du ikke har fått det med deg er Bjørn Arild Gjerdalen og Reiner Schaufler ute med boka «Gatelangs på Vålerenga». Den beskrives som «en dokumentarisk perle for alle som elsker Vålerenga og alle andre som har et forhold til dette området «mellom Gæljeberg og Etterstad»» av Groruddalens avis.

Enda en ting å legge på ønskelista til jul.

Vålerenga i Champions League

I dag starter European Chess Club Cup, også kalt sjakkens svar på Champions League. Her stiller selvsagt Vålerenga med lag, og i år er de forsterket med Magnus Carlsen. Det gjør at det ikke er listefyll som reiser fra Oslo Øst til Europa, noe sjakkekspert Jostein Bae også understreker ovenfor Aftenposten:

Det laget som er med, er virkelig et sterkt lag som kan kjempe helt om tetplassene. De kan potensielt vinne, hvis de virkelig får det til å treffe i de tøffeste kampene.

Kom igjen Enga!

 

Legg igjen en kommentar