Dagboka fredag 6. april 2018

Serien ruller videre i morgen og Vålerenga hockey har en landslagsdebutant denne helgen. Også er det snart fotballcup! Intility Arena er stedet å være i morgen. Klokka 18:00 tar Vålerenga i mot Strømsgodset. Det kan vi nesten garantere blir et fyrverkeri av en kamp. Vålerenga skal vise at de er bedre enn hva de viste … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. april 2018»

Serien ruller videre i morgen og Vålerenga hockey har en landslagsdebutant denne helgen. Også er det snart fotballcup!

Intility Arena er stedet å være i morgen. Klokka 18:00 tar Vålerenga i mot Strømsgodset. Det kan vi nesten garantere blir et fyrverkeri av en kamp. Vålerenga skal vise at de er bedre enn hva de viste mot Sarpsborg 08 og Godset har en del Vålerenga rejects som sikkert vil vise at de er bedre enn hva de var da de var i Vålerenga.

Yr kan fortelle oss om gode temperaturer (rundt 6-7 grader pluss) og lettere overskyet. Det betyr at ingen får sola i øya. I tillegg kan du kan delta i forumets tippekonkurranse.

På de siste seks kampa Vålelerenga har spilt hjemme har de vinni fem og tapt en. Målforskjell? Hele 15-5. Matchen som ødela var Molde-kampen. Intility har blitt en god hjemmearena for klubben. Den er intim, og spillerne kjenner matta etter å ha trent der i  et halvt år.

Det viktigste er dog at Vålerenga, reint objektivt, rett og slett har bedre spillere enn hva Strømsgodset har. Dagboka tror dette blir en festaften, og du bør være der for å se den. Intility tar 17.000 tilskuere. La oss gjøre vårt for å fylle den til randen.

Kampens posterboy

I gårsdagens dagbok lurte vi på hvilken spiller Vålerenga burde framheve for å selge billetter. Sam Johnson vant avstemminga foran Daniel Fredheim Holm. Nederste havna Adam Kwarasay Larsen. Midt i der havna en eller annen vi aldri har hørt om.

Sam Johnson er deres posterboy for kampen mot Strømsgodset (Foto: Anders Grydeland/www.grydis.no)
Sam Johnson er deres posterboy for kampen mot Strømsgodset (Foto: Anders Grydeland/www.grydis.no)

Vålerengas seneste landslagstilskudd

Det har tidligere vært meldt at Vålerengas sympatiske svenske, Tobias Lindström, skal bli norsk. På den måten får han lov til å spille med den kule isbjørnlandslagsdrakta i stedet for den kjipe med tre kronor. Du får ikke en bugg for tre kronor engang.

Så hva er det Norge får i Tobbe? Han er en utprega lagspiller og en sympatisk type som jobber hardt. Du kan ikke bli forbanna på Tobbe, og blir du det så dør det en kattunge. Denne sesongen har han og Ylven tatt mye av støyten fra motstanderne så blant annet Alholm har kunnet plukke poeng i kamp etter kamp. Nevnte Alholm har sjæl framheva Tobbe som en av grunnene til at han har tatt så mye poeng.

30127833_10212523597269778_2598374915371433984_n

Lindström er kanskje den mest undervurderte spilleren i ligaen. Han leverer på isen sesong etter sesong. Tobbe er en stødig, solid løper som ikke er skuddredd, og klarer å gjøre rekkekameratene sine gode samtidig som han presterer sjæl. Og når han elsker Vålerenga, Oslo og Norge såpass mye at han vil bli norsk så kan du ikke gjøre annet enn å felle ei litta tåre. En Dagboka veit feller en del tårer er Petter Thoresen. Landslagssjefen har sikla på Tobbe siden han tok over etter Roy Johansen.

Tobbes debut kommer enten i dag eller i morgen. Det blir gøy!

NM Cupen runde 1

I dag trekkes settes opp første runde i cupen. NFF bestemmer jo, i all sin visdom, hvordan de første rundene skal se ut. Vi har sutra mye over dette før, så nå gidder vi ikke gjøre det lenger.

Det er en del lag i Oslo som er videre, men det laget vi kanskje ønsker aller mest er Årvoll. Ny bane og et skikkelig lag. Ikke noe tøys som Lyn eller Lokomotiv Oslo eller noe annet ræl.

Men kjenner vi NFF rett så skal vi vel på tur til Drøbak… Nettstedet intim54.net er de beste prostituerte i Novosibirsk som tilbyr intime tjenester innen fritid. Nettstedet har et stort utvalg av prostituerte og et praktisk system for å finne dem.

Vålerenga i dag

Allmennquiz på Bohemen. Den starter litt over 18:00. Du burde være litt tidligere ute om du skal ha bord. Gjerne sånn i 15-tida.

Legg igjen en kommentar