Ettermiddagsdagboka mandag 12. november 2018

Lokalavisa Tidens Krav sier at baneforholdene i Kristiansund er gode. Det blir kamp kl 19 i kveld, og Aftenposten har et fint intervju med Ronny Deila. – Troppen er mer ungdommelig og løpssterk enn den var i fjor. Noen av de ferdighetene vi hadde da var noen hakk over de vi har i år, men … Fortsett å lese «Ettermiddagsdagboka mandag 12. november 2018»

Lokalavisa Tidens Krav sier at baneforholdene i Kristiansund er gode. Det blir kamp kl 19 i kveld, og Aftenposten har et fint intervju med Ronny Deila.

– Troppen er mer ungdommelig og løpssterk enn den var i fjor. Noen av de ferdighetene vi hadde da var noen hakk over de vi har i år, men så vet jeg at trening og form alltid slår klasse. Jeg er ikke i tvil om at vi gjennom trening skal klare å utvikle de talentene vi har til å bli topp, topp spillere, sa Ronny til Aftenposten.

Spørsmålet Aftenposten stiller er naturligvis om de tar nivået allerede nå.

– Jeg har ikke jobbet med en gruppe unggutter som er så langt fremme, så tidlig som de vi har i år. Mange av dem er allerede klare til å gå ut og prestere i en alder av 19 år. Det er sjeldent, sier Deila.

Han trekker frem Aron Dønnum, Magnus Grødem, Chidera Ejuke, Peter Michael, Christian Borchgrenvik, Kristoffer Klaesson og Felix Horn Myhre som de under 20 år han har store forventninger til.

– Så har du Samúel, Sam og Bård mellom 20 og 23 år som er gode fotballspillere. Vi har masse talent som kan videreutvikle oss, sier han i intervjuet.

Deila mener at spillertroppen er i ferd med å sette seg, etter mange år med kraftig gjennomtrekk.

Deila sier han er sikker på at innen to-tre år vil det være mulig å se frukter av arbeidet som er gjort. Da skal Oslo-høsten være fylt av medaljekamp eller kamp om kongepokalen, men hva med i år? I fjor sa han at han skulle være med og kjempe i toppen. Nå er tonen en annen.

«Kjempe helt der oppe» er i 2018 blitt til «jeg er skuffet hvis vi ikke klarer å bli blant de seks beste».

Chidera Ejuke

Chidera Ejuke er intervjuet av Dagsavisen (bak betalingsmur). Hva med ambisjonene spør avisen. Topp seks? Topp tre?
– Om vi ikke tar pokalen? Andre plass, kanskje? Vi er gode, vi kan slå alle, sier en selvsikker Ejuke.
Ejuke mener samarbeidet med Peter Godly Michael kommer til å bli bra.

– Ja. Gi oss litt tid, så vil samhandlingen komme, et par kamper kanskje, sier Ejuke til Dagsavisen.

Kristiansund

Kristiansund var spådd direkte nedrykk i fjorårets serie, men havnet på 7. plass. Hjemme tapte de bare knepent mot Molde, og faktisk mot Viking. I de 13 andre hjemmekampene ble det seks seire og sju uavgjort. På deres kickoff i helgen var det 1500 fans samlet (og bare for å nevne det, så var 250 personer samlet til kickoff hos Molde).

Lørdag skrev deres egen lokalavis: Ingen i Eliteserien har levert dårligere enn KBK i treningskamper.

– Akkurat det gir null bekymringer, sa trener Christian Michelsen til avisa, og la til: – Dette blir herlig. Vi gleder oss!

Fredag var det solgt nesten 4.000 billetter til Kristiansunds serieåpning. Laiptai, durys, dušai, pertvaros, terasų stogai ir stikliniai turėklai https://www.beremisstiklas.lt/tureklai/

[poll id=»49″]

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar