Dagboka onsdag 22. november 2017

Dagboka i dag føler med Tommy Raymond Kristiansen som på tross av at han aller helst nok ville ha spilt for Vålerenga endte opp i Sarpsborg. Vi hyller Truls Bråthen og vi lar Deilas tanker rundt spillersituasjonen i klubben sige inn. God onsdag a, folkens. Puck I morgen braker det løs nede i Sarpsborg. Iskrigerne … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. november 2017»

Dagboka i dag føler med Tommy Raymond Kristiansen som på tross av at han aller helst nok ville ha spilt for Vålerenga endte opp i Sarpsborg. Vi hyller Truls Bråthen og vi lar Deilas tanker rundt spillersituasjonen i klubben sige inn. God onsdag a, folkens.

Puck
I morgen braker det løs nede i Sarpsborg. Iskrigerne slenger seg på bussen ned til ytterste Østfold for å ta med seg tre poeng i bagen hjem til Oslo.

IMG_0722En som gleder seg til å møte heltene sine fra Iskrigerne-serien på TV2 er Tommy Raymond. Denne lille guttepjokken fra Sarpsborg har elska Vålerenga i årevis. Hvem glemmer tiden hans i Oilers hvor han spilte Brakkebandet på repeat? Ikke vi!

Egentlig tror vi det er sånn at Tommy Raymond aller aller aller aller helst skulle ønske at han fikk tilbud fra Shampo og Roy Einar. Men for å si det sånn: Selv om vi er veldig glade for at Tommy elsker Vålerenga, så er vi også ganske fornøyde med at vi slipper å ha han på eget lag.

Vi liker veldig godt linja Roy og Shampo har lagt seg på. Vålerenga er et hardt arbeidende hockeylag som spiller enkel men smart hockey. Og der, kjære Tommy, kommer du til kort. Du er rett og slett ikke smart nok på isen.

Vi har spillere som Greven, Lille Greven, Ask, Ulven Ylven, Oppy, Thomas Olsen, Cpt Speedo, Axel «Jeg gir meg faen meg aldri» Eidtsedt, Tobbe, Øksa Øksnes, Juell, Ekberg, Aspehaug, Sommer Nielsen, Rolf Thomas, Ahlholm, Christensen, Spaberg Olsen, Lyngset, Stene, Vaglen, Moflag, Johansen, Veggen Søberg, Braavold, og Fischer! Og ja, det er mye skader i troppen vår om dagen…men likevel: Sorry! Tommy Raymond, det er ikke og har aldri vært plass til deg.

Men fortvil ikke. Kanskje du er heldig og møter på Shampo i fanzone etter match. Da får du sikkert tatt en selfie. Shampo er raus sånn sett!

Uansett…Face off er klokken 18.30 i morgen. Det er verdt å ta turen!

Hall of Fame
Veit dere hvem som er i NAIF- Amerikansk Fotballs Hall of Fame? Inntil helgen som var besto Hall of Fame av:

Eigil Norén
Bård Aune
Henrik Dahl
Finn-Jarle Lund Mathisen

Denne «klubben» består som dere ser kun av en hånfull mennesker som alle har lagt ned en viktig innsats for å drive norsk amerikansk fotball fremover. I helga ble to nye navn innlemmet i Hall of Fame. Vi snakker om Norges første hjemmeavla proff-spiller Nicolay Aslaksen, og Vålerenga Trolls egen Truls Bråthen. Smak på det a, folkens. Vålerenga har endelig fått en person i denne eksklusive «klubben» av mennesker. Det er stort! VELDIG STORT!

Truls Bråthen var med i oppstarten av Trolls og regnes av mange som den beste hjemlige norskfødte quarterbacken. Etter at han la opp har han lagt ned ufattelig mange timer som ildsjel og trener hos Vålerenga Troll. Fokuset hans har særlig vært rettet mot juniorarbeid, han har også bidratt som trener på landslagsnivå. Tidligere i høst ble han også ENDELIG og vel fortjent kåret til årets juniortrener av forbundet.

VPN gratulerer Truls og Vålerenga Trolls med hederen. Det er så fortjent så fortjent. Man synger ikke så stolt som Vålerenga for ingenting heller!

Ball

På klubbens sider gir Deila et lenger intervju om hvordan han ser på de siste dagers hendelser i spillergruppa. Det VPN liker aller best er at Deila konsekvent sier «vi» og ikke «Vålerenga». Vi står sammen i de utfordringene som klubben har og sammen skal vi igjen få klubben opp på det nivået som klubben fortjener. Vi kunne gjengitt intervjuet her, men vi gjør det ikke. Vi synes heller dere kan sjekke det ut selv på klubbens sider.

Vålerenga i dag
Vi hutrer i snøen og forundrer oss over at fotballsesongen enda ikke er over.

Legg igjen en kommentar