Dagboka tirsdag 14. november 2017

Hockey-gutta tapte og sliter med skader. Også er det litt cupfinale og  litt sesongkort. Litt av hvert. I går var det duka til kamp på Furuset Forum. Vålerenga møtte Storhamar i Get-ligaens tv-sendte kamp, men gikk på et forsmedelig 2-3-tap. Du finner mer om kampen i referatet vårt. Det er ikke det dagboka skal snakke … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. november 2017»

Hockey-gutta tapte og sliter med skader. Også er det litt cupfinale og  litt sesongkort. Litt av hvert.

I går var det duka til kamp på Furuset Forum. Vålerenga møtte Storhamar i Get-ligaens tv-sendte kamp, men gikk på et forsmedelig 2-3-tap.

Du finner mer om kampen i referatet vårt. Det er ikke det dagboka skal snakke om.

Skadehælvete

For dagboka skal snakke om alle de plutselige skadene på hockey-gutta. Brede «Captain Speedo» Czisar sliter, Andreas Stene sliter og Andreas Øksnes sliter. Hvorfor det? Det er ikke utrente spillere, Frisk-Asker-spillere eller lumpne lagkamerater som er problemet. Det er isen.

La oss si det høyt og tydelig; nei la oss rope det! Isen de trener på er så dårlig at den skader spillerne. La oss rope det så høyt at det gir gjenklang i østre og vestre tårn: ISEN ER RÆVVA!

Vålerenga mot Storhamar fra 2014 - den gangen isen var god og laget var skadefritt.
Vålerenga mot Storhamar fra 2014 – den gangen isen var god og laget var skadefritt.

Ungdomshallen har altfor mange brukere og det skaper hakk, søkk og andre ting i isen som får skøyta til å henge fast. Dette har vi sett selv på flere av våre besøk. Vålerenga blør unger, og nå skal de tydeligvis blø a-lagsspillere også.

Denne isen er politikernes ansvar. Det er deres ansvar fordi de har satt Vålerenga og resten av Oslos isfolk i en forbanna umulig hall- og is-situasjon. Og da har vi ikke engang tatt med de som har benytta seg av kunstgresset på Jordal.

Så litt sleivete kan vi jo si at det ikke er Soares eller noen andre bulldosere som har skada masse Vålerenga-spillere. Det er Raymond, Rina og Frode. Takk skal dere faen meg ha. Varen er levert, men nå snakker vi om avrevne korsbånd og ikke Mandalskameratene.

Og en ulykke kommer sjelden aleine.

Vi venter bare på å høre om sjukdom som en følge av to cm tynn plastduk som dekke mot elementene. For nå som vinteren er her så kommer alt det andre i tillegg. Da må Vålerenga hockey kjempe mot skader og samtidig prøve å holde spillerne fri for influensa.

Sesongkort 2018

Men det har dukka opp noen gladsaker også. Ikke fra Jordal, men fra Intility arena. Neste uke slippes sesongkorta for 2018-sesongen. Det blir gøy!

Cupfinale 2017

Og fatt mot! Selv om kampen mot Odds på søndag kan bli en snøtung affære (snakker vi gul ball?), lover damene våre oss en lun aften i Telenor Arena lørdag.

Husk cupfinalen mot Avaldsnes! Billettene er gratis og sesongen kan toppes med Vålerenga damers aller første trofé.

Vålerenga i dag

Vi nyter dagen innendørs. Enten på Bohemen, på Vertshuset eller på Øst. Også ler vi litt trist av sørlendinger som ikke bryr seg om logoen i Start så lenge klubben ikke skifter navn.

Legg igjen en kommentar